TakeOver Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 1 root de scan >>> 5 euro 1 root de flood >>> 10 euro1 root de pagina >>> 10 euro1 Conturi pe Root >>> 5 euro 2 conturi 1 smtp >>> 5 euro >>> se discuta daca cumperi mai multe putem ajunge si la 1 euro !!1 rdp >>> 5 euro din ce am 1 rdp >>> la comanda 7 euro1 nologins din ce am 10 buc 5 euro ????? am lista mare ?????1 mailuri am de .com .au .ca .it .fr .uk pot scoate la comanda pentru cei interesati ... pe stoc .com .it .uk .ca 1 scaner rdp pentru linux 2012 pret discutabil1 scaner smtp 2012 pentru linux pret discutabil 1 scaner ssh 2012 pentru linux pret discutabilDoar cei seriosi sa ma contacteze icq 642271201 id messenger takeovertmd Quote
eutoteu Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 (edited) 1 root de scan >>> 5 euro 1 root de flood >>> 10 euro1 root de pagina >>> 10 euro1 Conturi pe Root >>> 5 euro 2 conturi 1 smtp >>> 5 euro >>> se discuta daca cumperi mai multe putem ajunge si la 1 euro !!1 rdp >>> 5 euro din ce am 1 rdp >>> la comanda 7 euro1 nologins din ce am 10 buc 5 euro ????? am lista mare ?????1 mailuri am de .com .au .ca .it .fr .uk pot scoate la comanda pentru cei interesati ... pe stoc .com .it .uk .ca 1 scaner rdp pentru linux 2012 pret discutabil1 scaner smtp 2012 pentru linux pret discutabil 1 scaner ssh 2012 pentru linux pret discutabilDoar cei seriosi sa ma contacteze icq 642271201 id messenger takeovertmd1. Ce e frate 1 Conturi pe Root >>> 5 euro 2 conturi ? Vrei sa spui usere fara drept de admin pe un anumit server linux ?2. Eu cred ca tu esti MarioFinutz ala ... adica marele tepar.3. Ce scanner de RDP ai tu ma pentru Linux "2012" ? Ia posteaza un print screen echivalent un ls -a PS: La toate 3, si cel de SMTP si cel de LinuxEDIT: Iar la cate post-uri ai chiar crezi ca iti va da cineva banii inainte ? (evident ca nu dai tu nimic din prima) (intr-un fel si ok.. dar semeni tare cu MarioFinutz ala)EDIT2: Si "nologinele" le dai la 5 euro 10 bucati ? ) da unde te crezi ma ?Daca cauta cineva nologine: https://rstcenter.com/forum/52139-cadou-servere-pt-tunnelier.rst Edited April 25, 2012 by eutoteu Quote
tradegameover Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 (edited) Bai eutoteu dar tu le stii pe toate si te ei de toata lumea ... iti e necaz ca altu vinde si tu nu ?? la munca nu la intins mana ! ca te bagi in seama cu japca ... sau nu vezi unde a postat baiatu !! daca nu mai vezi A postat la RST MARKET .. unde toti pot sa posteze ceea ce au ! tu poti sa deschizi un nou post si sa iti postezi ca vinzi prostia ! oricum slabe sanse sa gasesti cumparator iar despre 1 Conturi pe Root >>> 5 euro 2 conturi ... cred ca nu stii sa citesti ce scrie ala acolo Conturi pe Root "" 5 euro 2 conturi " pe romaneste iti da 2 conturi pentru 5 euro !Iar la faza ca e omu tzepar tot aud pe multi acuzand pe multi ca sunt tzepari .. acum o intrebare `` ce ma i`ai facut plata si el nu ti`a dat ceea ce ati vorbit daca da fa`i un print la foaia de transfer sa vedem si noi data !! daca nu stai in banca ta Acuzatorule !! acum ai inteles !!! da stiu ca nu ai inteles si ca sa te dai zmeu o sa mai postezi o data tot ce ai invatat tu in 7 ani de acasa ! Spor la vanzari Edited April 25, 2012 by tradegameover Quote
dezele Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 Mare tepar omu` , i-am trimis 100 Eur si nici acu nu mia dat smtp`urile....nu stiu cum tot zice ca vine ca mie nu`mi mai raspunde deloc si tot da mass-uri ca vine de toate... trageti voi concluzia! Quote
dezele Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 Hal de om terminat, retardat si prost.Show Recent Messages (F3)You currently appear offline to tradegameover.tradegameover: saluttradegameover: da`HHH: ce fel de smtp ai?HHH: am luat si eu id dupa rsttradegameover: smtp`uritradegameover: am cu iptradegameover: domeniu mai am catevatradegameover: sau dus altele treb` sa scotHHH: trimit inbox?tradegameover: da`tradegameover: acum depinde de atachu tautradegameover: si de mailurile pe care daiHHH: aha, poti sa-mi faci un test ceva?tradegameover: da iti pot face un testtradegameover: sau iti facu tu singur HHH: cum preferitradegameover: 196.6.214.21 backup backupHHH: ok, staitradegameover: 60.234.201.144 office officetradegameover: 41.134.162.170 soraya sorayaHHH: nu trimite nici unutradegameover: ia trimite fara atachu tautradegameover: sa vezi ca trimiteHHH: oktradegameover: ca nu ai atachu buntradegameover: HHH: pai am pus ceva la vrajealaHHH: dskdgjlksjgHHH: dasteatradegameover: stai sa intru sa fac eu testtradegameover: sa vadHHH: si sa-mi zici ce pret ai la eletradegameover: pai depinde cat eitradegameover: de exemplu am acuma 160 de smtp`uri HHH: pai eu obijnuiam sa iau inainte cam 300 de smtp dadeam 3 mil jumatetradegameover: nu stiu tradegameover: eu nu pot sa iti dau la pretu de zici tutradegameover: cel mai ieftin am dat cu 1 eurotradegameover: la baieti care saptamanal si minim 100tradegameover: un smtp costa 5 euroHHH: am intelesHHH: si cum iti dau bani daca vreau si eu?tradegameover: prin posta wu sau moneytradegameover: tu alegi modalitateaHHH: pai ce e mai repedeHHH: ca am si eu nevoie zilele asteaHHH: iti trimit bani si azi daca vreiHHH: si imi dai azitradegameover: posta wu moneyHHH: se poate?tradegameover: datradegameover: se poate nu e problematradegameover: ce am acuma sunt scoase ieritradegameover: si scot iara intr`o ora sau douatradegameover: ca doar ce ma trezitradegameover: nici pe ochi nu ma spalai HHH: ahatradegameover: acum tu decizi cum doresti ...tradegameover: si cate HHH: pai le vreau pastea 160 de zici ca le aiHHH: as fi avut nev de mai multeHHH: unde iti trimit bani?tradegameover: iti dau dateletradegameover: pui prin wutradegameover: ca ajung repedeHHH: oktradegameover: nume Tita Marius Dorutradegameover: oras Filiasitradegameover: doar atat ai nevoietradegameover: nr de telefon 0765171086tradegameover: ma suni dupa ce ii pui .. si vb imi zici mtcHHH: ahaHHH: da cum facem sa-mi dai alea 100 de smtp de ti-am trimis bani de 1 luna si nu mi le-ai dat nici acu si nu mai raspunzi dupa id celalat cu jus****** ?tradegameover: cum sa facemtradegameover: simplutradegameover: dai emailul si ti le bag acolotradegameover: ce mare vrajealaHHH: pai aveai mailuHHH: dar vad ca te faci ca plouaHHH: nu mai raspunzi delocHHH: tre sa-ti dau add`uri dupa alte id`uritradegameover: unde naiba ca nu l`am mai avutHHH: ca sa raspunzitradegameover: m`ai mai vazut tu pe mine sa vorbesc ?tradegameover: am intrat de pe telefonHHH: tradegameover: sincer nu am notat mailultradegameover: da`l iaraXXX: pacpac365@yahoo.com / sicsictradegameover: sa bag sa trimitXXX: salveazaltradegameover: nu mai treb` pasutradegameover: am fost plecat din taratradegameover: nu l`am salvat .........HHH: nu m-am nascut fratioare ieriHHH: sa stiiHHH: nai intrat dupa nici un telefonHHH: hai pune mana si baga 100 de smtp`uri acolotradegameover: nu stau sa trimittradegameover: iti dau lista de smtp`uri bune direct in txttradegameover: ca sincer iti zictradegameover: nu ma ascund delocHHH: pai nu imi da cum mi-ai dat si ultimile datitradegameover: ca nu am dcHHH: de nu erau bune de nimic aleatradegameover: baiHHH: imi dadeai cate 100 - 200 HHH: de nu mergea decat 15tradegameover: pai ma HHH: de ce crezi ca si acu snt 25 de smtp`uri in mailtradegameover: eu iti dau ce trimiteHHH: ma prieteneHHH: pentru 1 euroHHH: cate le dai tuHHH: trebuie sa imi daiHHH: ce primesc bun in mailHHH: in primu randHHH: ok?HHH: nu ce iti da tie in scaner ca e buntradegameover: bahtradegameover: pai eu ma pish pe atachu tautradegameover: daca atachu tau nu e bun HHH: pai daca esti copil prosttradegameover: si blockeazaHHH: NU PUN ATACHHHH: cand verificHHH: vrei sa-ti desenez?HHH: sa intelegi asta?tradegameover: nuHHH: e GOLHHH: mesajutradegameover: vrei sa iti dau ignore ?tradegameover: imi e simplu matradegameover: dar nu sunt arzoitradegameover: dar vad ca esti greu cu capuHHH: nu credtradegameover: si nu intelegi romanestetradegameover: ma pish pe atachu tauHHH: pai ce legatura are atachu?HHH: spune-mi si mietradegameover: iti blockeaza maHHH: daca nu existaHHH: nici un atachtradegameover: intreaba si tu HHH: cand verific smtp`utradegameover: e nu existatradegameover: Baitradegameover: zi`mi si mietradegameover: daca mie imi da Oktradegameover: TIE DE CE NU ITI TRIMITEtradegameover: TE`AI INTREBAT tradegameover: ???????HHH: pai tie iti da okHHH: ca e bun smtp`uHHH: ca ip, user si passHHH: dar in mail nu ajunge nimictradegameover: HHH: ca e bun smtp`uHHH: pentru ca e obosit smtp`utradegameover: PAI CE MAIL PUI TU MAHHH: e bun de logatHHH: dar nu ajungeHHH: ca e obisositHHH: ca , asa cum esti tu mai sunt 100tradegameover: la SendToHHH: de scaneazatradegameover: ce puiHHH: si le obosesteHHH: eu am nevoie de freshHHH: ca asta ziciHHH: ca le scanezi freshHHH: si vinzi bunetradegameover: pai daca mie imi da ca sunt bunetradegameover: tu ce vrei ma HHH: hai fa-mi 100 in inboxHHH: la yahoo`u alaHHH: de ti l-am dat mai susHHH: si sa fii sanatostradegameover: ce sa iti fac ma tradegameover: 100 in inboxtradegameover: ia si asteapta pana te doare capuHHH: inbox, bulk ce o fiHHH: dar 100 sa fietradegameover: da? tradegameover: asatradegameover: vezi poate gresesti numaratoaretradegameover: brb tradegameover: si invata sa trimiti cu ams alatradegameover: daca nu ia naiba alt programHHH: pai esti tu desteptu ala de nici macar nu stii sa vinzi smtp`uri draq Quote
TakeOver Posted April 25, 2012 Author Report Posted April 25, 2012 ba da sunteti chear prosti ..... luati ma si deschideti alt post si injurati pe ala cat vrei nu imi futeti mie aici postul meu pisamas pe voi de prosti ..... mari haxori unde erau ce pula mea de postati ma aici .... daca alt prost isi da cu presupusu ca as fii nu stiu cine ! in pula mea cu hack`ul vostru o adunatura de prosti care sau apucat si ei sa faca spam post inchis ! Quote
mother.caterpillar Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 Bai eutoteu dar tu le stii pe toate si te ei de toata lumea ... iti e necaz ca altu vinde si tu nu ?? la munca nu la intins mana ! ca te bagi in seama cu japca ... sau nu vezi unde a postat baiatu !! daca nu mai vezi A postat la RST MARKET .. unde toti pot sa posteze ceea ce au ! tu poti sa deschizi un nou post si sa iti postezi ca vinzi prostia ! oricum slabe sanse sa gasesti cumparator iar despre 1 Conturi pe Root >>> 5 euro 2 conturi ... cred ca nu stii sa citesti ce scrie ala acolo Conturi pe Root "" 5 euro 2 conturi " pe romaneste iti da 2 conturi pentru 5 euro !Iar la faza ca e omu tzepar tot aud pe multi acuzand pe multi ca sunt tzepari .. acum o intrebare `` ce ma i`ai facut plata si el nu ti`a dat ceea ce ati vorbit daca da fa`i un print la foaia de transfer sa vedem si noi data !! daca nu stai in banca ta Acuzatorule !! acum ai inteles !!! da stiu ca nu ai inteles si ca sa te dai zmeu o sa mai postezi o data tot ce ai invatat tu in 7 ani de acasa ! Spor la vanzariseems legit!vede cineva vreo asemanare pe undeva? nu mai vinzi conturi de LR la jumatate din balanta ,finutzule in anus?acum iti sustii celalalt cont sau ce faci? probabil ai impresia ca toti dorm pe ei si tu esti destept, te-ai gasit tu acum marele scammer sa-ti faci bani aici....marsh bah Quote
eutoteu Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 seems legit!vede cineva vreo asemanare pe undeva? nu mai vinzi conturi de LR la jumatate din balanta ,finutzule in anus?acum iti sustii celalalt cont sau ce faci? probabil ai impresia ca toti dorm pe ei si tu esti destept, te-ai gasit tu acum marele scammer sa-ti faci bani aici....marsh bahAsta e frate .. eu cand am spus ca e arzoi si si-a facut alte conturi sa se sustina singur .. uite mai sus ce zice dezele caca-m-as pe conturile lui de LR si pe familia ma-sii o sa-i postez nr pe site-uri cu poponari drept rasplata Quote
rofiles Posted December 12, 2014 Report Posted December 12, 2014 tepar romania nare nevoie de tepari dute la unguri numa nu aici Quote