hecar Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 cenzurat .. kw3rln: free 2 viewBaaaa in pizda matii zici ca esti cocker .. in pwla mea ai o fata de bagat pula in mata si in tine .. ma cum respiri aeru asta ? ba, prost pamantu ca te tine tuti mortii si forumu matii de boschetar. coaieeee ai invatat sa folosesti Nero ? ai sa moara mata Quote
Guest Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 hehe ) poza asta am puso si mai demult pe site ! amu m-am tunsnoua mea freza:pretenii toti ma stiu cine sunt si cum arat! voi habar nu aveti ! si totusi nui un secret ! Quote
hecar Posted March 13, 2007 Author Report Posted March 13, 2007 ba semeni sa mor .. da tu nu vezi ce fata de labar ai ? ba Hussein nici pe camp nu te-as trimite .. batut de soarta mai esti flacau Quote
Guest Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 o sa-ti trimit o poza cu mine "mai sexy" dar pe privat ! huh..i`m fuckng hot !asai in romania numa? ca altundeva nu vad .. numa PROSTI SI LAMERI de pe UNDERNET pe care i-am "futut" bine rau de tot acuma intra si pun "poze cu mine" bah lume .. desteptarea ... poza aia am puso amu cateva luni bune pe rst! VOI ATI PASTRATO IN CALCULATOR SI VATI DAT LA LABA? FUCKNG GAY Quote
Guest Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 sa-mi ziceti cand pot arunca la gunoi postu !Toti homosexualiii sa pastreze poza cu mine Quote
ping Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 wai hecar tare prost esti daca ala ii kw3rln mata ii George Bush + poza aia a mai fost postata pe RST iar ala ii un raper nici de cum kw3rln asa ca mori in baie Quote
buRn Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Kw3 , tinere au prins kinderi boala pe tine , vai de capu vostru , nici macar romana nu stiti sa vorbiti , ati subt pula ca sa va dea unu root de scan , ati prins 2 rooturi de flood si acum va numiti "Hackeri" . Lumea undernetului e mare , foarte mare si plina de prosti in acelasi timp. Numai posturile voastre dau dovada de cat va duce capu .Kw3 iti sugerez sa nu stergi posturile . Cum ziceam : asta le dovedeste cat ii duce capu si cat de lameri sunt. Quote
Guest Nemessis Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 StreSs parca te retrageai ))) Quote
go_sword Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Eu am avut onoarea de a-i vedea bustul lui kw3,dar fara fatza...la web-cam:D.Si pana m-am holbat eu la monitor,el isi facea "treaba",linistit.Dupa un timp imi arata o hartie pe care era scris "got pwned".Va dati seama ce fericit eram...am scos pc-ul din priza si m-am culcat cu gandul: I've just got raped... Quote
Guest Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 hehehe.. tare faza atunci astazi mi-am facut poza iara cu noua mea camera:check this outy0 mama ! Quote
buRn Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Nemessis a scris:StreSs parca te retrageai )))Te oftici ? Numai ma retrag am renuntat la ceva ca sa raman pe rst , in plus iam promis lui kw3 ca il voi ajuta cu rst oricand si voi ramane aici ;-) , imi place sa imi tin promisiunile Quote
AhEaD Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 fluffy vad ca ai fani! nu cred ca au mai mult de 17 ani toti la gramada dar sunt buni si astia si reclama negativa... tot reclama e Quote