ionutz15 Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 Dupa câteva melodii, înregistrate acas? la mine,"masterizate" de mine, vreau sa împart cu voi ultima mea crea?ie.Este în spaniola, dar oricum pute?i opina despre calitate ?i îmi pute?i las? p?rerea voastr? despre cum se aude, ?i etc. Nu face?i off topic.Poate mai sunt de prin spania, îmi pute?i spune cum sunt rimele ?i structurile.Bafta, Bráivel.Suscribe & like daca va place. Quote
OnlineHelp Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 E ok dar nu prea e asta ritmul care le place spaniolilor (ma gandesc ca e facuta pentru "publicul" spaniol de indata ce versurile sunt in spaniola). Quote
ionutz15 Posted May 1, 2012 Author Report Posted May 1, 2012 ?tiu, de data asta am încercat sa fac ceva diferit.Uite, ceva ce multa lume mia zis ca suna bine.In mel. asta am facut o colaborare cu 3 baieti. (sunt ultimul care canta in piesa asta) Quote
eutoteu Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 Imi place, am mai ascultat ceva Rap in Spaniola.. ma mira ca nu suna deloc a "acasa" Bravo si la mai multe Quote
OnlineHelp Posted May 1, 2012 Report Posted May 1, 2012 Amandoua sunt ok dar a doua le-ar place mai mult spaniolilor (la ritm ma refer). Tare daca ai inceput sa canti. Quote
ionutz15 Posted May 1, 2012 Author Report Posted May 1, 2012 Am mai multe melodii. Am scos ?i un "mix tape" cred ca asa se cheam? .Momentan mai cant cu un pten, spaniol. Grupul se nume?te "MPR" adic? "Mil Putas Razones" (1000 de motive)."Am avut ?i câteva concerte, 3 la num?r.Mul?umesc pentru opinii. Quote
zippy Posted May 2, 2012 Report Posted May 2, 2012 asculta Rapsusklei Tare aia cu contaminación acústica Quote
ionutz15 Posted May 2, 2012 Author Report Posted May 2, 2012 (edited) asculta Rapsusklei Tare aia cu contaminación moralAscult tot ce se poate de rap spaniol, zpu, nach, rapsusklei, los chikos del maiz...si un larg etc.Ms.L.E: Uite va las si asta, o sa va placa sigur, colegu' meu spaniol: Edited May 2, 2012 by ionutz15 Quote
dmx06costy Posted May 2, 2012 Report Posted May 2, 2012 Suna bine.Imi place.Multa bafta in continuare si respect pentru ceea ce faci. Quote
ionutz15 Posted May 2, 2012 Author Report Posted May 2, 2012 Ms mult. Apreciez p?rerile voastre! Quote
CristianRoflmao Posted May 2, 2012 Report Posted May 2, 2012 E chiar super melodia,Te Felicit si bafta la mai multe.Respect ! Quote
ionutz15 Posted May 2, 2012 Author Report Posted May 2, 2012 (edited) Ce sa zic...mii de mul?umiri. Suntem la început, o sa avem zilele astea o colaborare cu un francez, sa vedem ce iese Lucram din greu sa scoatem melodii noi în fiecare s?pt?mâna, dac? nu în grup, solo.Primu' nostru "album": Contaminación Moral.Avem si ceva mai HARDCORE! Pute?i asculta toate piesele aici.Si nu uita?i, dac? va place un suscribe este bine primit! Edited May 2, 2012 by ionutz15 Quote