Adytzu04 Posted May 2, 2012 Report Posted May 2, 2012 link: Top Paid To Click websites!Blog ptc pentru a aduna referali!Pareri/critici/sfaturi...start trolling! Quote
albertynos Posted May 2, 2012 Report Posted May 2, 2012 Si tu din asta speri sa aduni referali? cred ca glumesti nu?La cate mii de siteuri sunt pe tema asta, tu cum crezi ca poti iesi in fata celorlalti?Stii care-i morala unui site bun? Il copii pe cel mai bun si vii cu ceva in plus.....poate asa o sa strangi ceva zeci de referalii...in cateva luni...SO...think about'it !!!Numai Bine!!! Quote
Adytzu04 Posted May 2, 2012 Author Report Posted May 2, 2012 Normal ca nu ma astept doar de la acel blog sa imi vina referalii..mai ales la acele Ptc-uri. Mai am site-uri(nu blog-uri) asemanatoare. Cand l-am facut m-am gandit ca nici prea incarcat nu e bun..sa se plictiseasca omul sa dea scrool sau sa fie plin de tabele cu nush ce criterii de la site. Dar uite ca un site, cateva posturi pe forumuri, ceva campanii si referalii se aduna, mai greu dar sunt acolo... Quote
albertynos Posted May 3, 2012 Report Posted May 3, 2012 Aha, atunci spor la munca....Baiiiiiiiiii nu e vorba de cat de incarcat e site-ul, e vorba de cat continut ai tu pe ele, ca la cautari sa existi acolo in google!!!Fa o retea de tip inel intre 5 bloguri de exemplu!!! Specializeaza fecare blog pe un anumit ptc, scrie 10 articole pe luna pe fiecare...si apoi o sa scoti bani din referalii....si alte surseNumai Bine! Quote