xTremeSurfer Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Salut tuturor. As vrea sa stiu si eu cum as putea sa fac un site sa imi apara in top cand dai search la google . Thx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 SEO... sa discutat si rasdiscutat acest subiect...cauta pe forum...concluzia va fi: munca si munca de la continut pana la keyworduri si seo onpage... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLKoldSUN Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 uita-te in structura oricarui site si vei vedea in index.html la sectiunea HEAD sunt niste date:<meta name="description" content="Descriere site" /><meta name="keywords" content="Cuvintele cheie ca site-ul tau sa fie gasit mai usor" /><meta name="language" content="ro-ro" />Dupa ce adaugi aceste date, te interesezi ca site-ul tau sa fie inscris in cat mai multe directoare web, asa lumea va vedea linkul site-ului tau si il va vizita. Cu cat il viziteaza mai mult si din mai multe parti, cu atat ai sansa ca site-ul sa urce in TOP (Page Rank). Sau daca nu esti zgarcitpentru 10 euro, apeleaza la o companie SEO si ti-l optimizeaza ei complet. In rest, depinde de tine ce adaugi in site.HINTs:- sa ai h1 in site si h2 (Titlu si subtitlu)- sa ai scurte descrieri la articole- la imagini sa nu lipseasca ALT="" adica in loc de imagine sa fie un text in cazul in care imaginea va fi stearsa- inregistreaza-ti site-ul pe BING (motor de cautare) si acolo ve i primi un COD de verificare pe care va trebui sa-l pui la <HEAD>.- inregistreaza site-ul la Google (sa-l indexeze)- alege un nume potrivit, nu 0935Ionut-hackeru.comCred ca sunt indeajuns pentru tine, bafta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...