trance4eva Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Salutare,Am de facut pentru la scoala un site care sa contina minim cate 3 pagini in html, php, javascript, xml si mysql. Ideea este ca sunt nedumerit in legatura cu cateva aspecte:1. Se pot integra toate aceste intr-un singur proiect?2. Cum pot sa-l fac sa "mearga" offline pentru ca nu stiu daca se poate pentru partea de mysql...!?3. Vreo recomandare de soft usurel care sa aiba deja template-uri sa-mi usurez munca?4. Am si eu nevoie de ceva idei Va multumesc in avans pentru ajutor...mai am doua saptamani sa-l fac asa ca... pls help Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 1 da2 xampp sau wampp3 simple cms dai cautare pe google4 ideile is ale tale macar atat fa si tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trance4eva Posted May 14, 2012 Author Report Share Posted May 14, 2012 1 da2 xampp sau wampp3 simple cms dai cautare pe google4 ideile is ale tale macar atat fa si tuMerci! La punctul 4 ai dreptate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...