The_Cod3 Posted May 18, 2012 Report Posted May 18, 2012 Buna seara tuturor. Probabil ca problema mea vi se poate parea banala dar nah.. daca nu stiu nu stiu . Am cont pe appstore usa si as vrea sa ma trec pe romania(asa mi-a venit acum in cap ). Imi spuneti va rog care sunt diferentele sau daca e mai bine sa raman pe usa? Si as dori sa va mai intreb daca pot cumpara aplicatii cu un card de la ing (card studentesc ii spune). Va multumesc frumos. O seara placuta Quote
danger2u Posted May 18, 2012 Report Posted May 18, 2012 e mai bine sa ramai pe cel americanacolo sunt o gramada de app pe care nu le gasesti in appstore romanescsi ma gandesc ca majoritatea dev pun aplicatiile in app store americancat despre carte merg doar cele internationalemastercard,paypal,etc Quote
ovy1991 Posted May 18, 2012 Report Posted May 18, 2012 este bine sa ai si un cont pe romania, deoarece sunt multe aplicatii facute special pt romani. Poti sa-ti mai faci un cont pe romania cu alta adresa de mail. Quote
The_Cod3 Posted May 18, 2012 Author Report Posted May 18, 2012 Am inteles.Va multumesc frumos pentru ajutor Quote