The_Cod3 Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 Buna ziua tuturor. De cateva zile am o problema cu windowsul. Orice fereastra inclusiv mozzila, daca o bag in bara de jos abia se ascunde....intra asa sacadat, si daca dau restore face la fel. Deci orice fereastra care e marita si incerc sa fac aceasta operatiune asa imi face. Va rog frumos daca ma puteti ajuta si ar fii bine daca nu ar fii nevoie sa reinstalez windowsul. Mentinonez ca nu am luat nici un virus, programe nimic. Dintr-o data sa intamplat. Va multumesc anticipat Quote
xTremeSurfer Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 Reinstaleaza driver-ul la placa video Quote
The_Cod3 Posted May 19, 2012 Author Report Posted May 19, 2012 Mda tot nu a mers. E posibil sa fie de la vreun keylogger? ca prietena e c-am geloasa.... . Quote
TheTime Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 Uita-te in lista cu procese si vezi ce anume iti sacadeaza. E posibil sa fie si vreun keylogger care sa-ti faca printscreenuri si sa-ti forteze un pic procesorul. Quote
The_Cod3 Posted May 19, 2012 Author Report Posted May 19, 2012 La procese nu stiu ce sa zic. Nu imi pare nimic suspect sau poate nu imi dau eu seama. Dupa un restart vad ca nu mai face. E posibil sa se activeze cand intru intrun anumit program ? de exemplu mess sau facebook? Quote
The_Cod3 Posted May 19, 2012 Author Report Posted May 19, 2012 Mda am descoperit de la ce era... am instalat ckicken invaders ala 4 si cand ies din joc imi face asa pc-u pana la urmatorul restar. si m-am uitat in taskmanager, in momentul cand ascund o fereastra sau ii dau restore imi urca procesorul aproape la maxim. sugesti? in afara de dezinstalarea jocului ca e funny Quote