bruttus139 Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 In primul rind sint baut,de-adevaratelea,am aproape 50 de ani in pusca mea,imi permit.Nu ma luati cu sa ma spargeti,sa ma fut..ti sau alte din astea,stati si voi un pic si ginditi,si daca vi se pare bine mai discutam,daca nu puteti sa-mi dati si ban,in pula mea,ca numai asa stim noi romanii sa tratam anumite chestii.Citesc des pe forumul asta,baieti destepti,dar si multe lichele si labagii cu cosuri pe fata,adica fara floci la sula,dar na,am baut si cam sar calul ca sint un pic suparat(treceti si voi cu vederea ca nu mereu scriu asa porcos)Eu de curind am avut o experienta ,,subtila" cu adsense,adica m-au taiat dupa lista la un cistig final de vreo 10 euros in 6 luni...adica semintele care le-am mincat cit am stat pe forumuri costau mai mult decit trebuia sa iau,dar na,minte de roman,bolnava si hoata.Acum ca nu mai am grija la javrele de la adsense,am conspirat eu cu sticla sa-i dam prin cur,dar cum?Pai de citeva zile eu si baietii mei,dam sute de clice la unul pe pagina,in publicitatea cu adsense ca sa-l lichidam pe gagiu,dar adsense nici nu-l doare in scula,merge inainte,si asa printre rataciri mi-a venit o idee.Ma,ziceam eu singur ca prostul,pai daca lu' asta nu-i taie macaroana,oare nu ar fi o afacere sa ma conectez eu zilnic de la sutele de retele sparte si sa dau clice la unu(sau mai multi) din astia care au pagini web si adsense pe ele,si sa-l fac pe gagiu cu bani?...........brrr,pai stai asa,dar si daca scot si eu un procent,oare nu este mai bine?Voi stiti ca gogu citeste si pe aici,ok,si ce?Eu am cam prins un pic labareala cu adsense,adica ca el inseala pe aia care platesc prin adwords,si pe alta parte pe noi astia cu adsense,pai si ce,noi nu putem sa-l intepam pe el?Legal?Ilegal?...pe cine intereseaza.Ok,inteleg ca multi dintre voi care aveti experienta cu netul,hackingul,si mai ales adsense,stiti ca nu este usor si ca este de munca,dar totusi,chiar nu pot eu sa dau citeva sute de cllice la unul si la altul de pe citeva sute de retele,si calculatoare,pe publicitatea unuia,si ala sa imparta banii cu mine?Nu stiu,bautura este buna doar cind o bei,si nu invers,dar am gindit la asta si treaz(mai rar dar totusi)....Pe scurt,eu si vreo cativa din tara asta Capshunaria,punem mina de la mina si facem o mica cheta ca sa dam bani la un oricine,si sa vedem daca facem de o tuica ceva.Stiu...nu mai tipati asa ca zau ma doare capul,acum incep intrebarile,pai si cum aia,pai si cum ailalta,etc,dar nu sint asa de prost sa scriu aici cum,ca vede si gagiu gogu,dar pe privat se paote pune la cale o conspiratie.Ca cum stiu eu cit a cistigat ala de la clicile mele?...hai ma' ca exista screenshot zilnic,si daca face magarii stam pe el pina il lichidam,adica ai dam mii de clice pe zi pina il baneaza gogu,dar ideea este sa facem bani,nu rau,asa ca se poate dar na,trebe' lume openmind nu limbrici din astia mici iesiti din oua(fara suparare)Acuma daca ai avut rabdare sa citesti pina aici,si nu am luat ban pina acum,si pe deasupra esti openmind,ce sa zic,astept niste opinii,cereri,etc,intelegeti voi,sa facem o duma ceva.Amintesc ca eu dau clice din Spania,si astea costa mai mult cred decit cele din RO.MAi am si citeva rotere din Europa pe mina,si as putea sa ma joc cu ele,dar asta este alta poveste.Nu uitati.asta este offtopic,nu ma injurati si voi din prima,mai bine treceti cu vederea,am avertizat am baut inainte,numai ca tata zicea ca omul beat se trezeste,prostul niciodata. Quote