The_Cod3 Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 Buna seara din nou. Deci se da un laptop si un desktop amandoua conectate la rds prin router ip time. eu de pe laptop joc cs si as vrea sa aflu daca pot face persoana respectiva care are desktop sa nu poata intra pe acel server pe care joc eu. va rog daca ma puteti ajuta sa rezolv aceasta problema. va multumes Quote
pyth0n3 Posted May 19, 2012 Report Posted May 19, 2012 Daca nu ma insel avem clasicul LAN domenstic ---------- - router - ---------- | | _______________|________________ | | ---------- ----------- - laptop - - desktop - ---------- -----------1.Pui o regula in firewall-ul de pe laptop in asa fel incat desktop-ul sa nu il poata accesa2.Pui o regula in router in asa fel incat desktop-ul sa nu poata accesa laptop-ulDin router folosesti interfata grafica (web) oferta de catre dispozitiv Din laptop (sigur ai windows ) folosesti interfata grafica a unui firewall pentru a bloca traficul de la desktop Quote
The_Cod3 Posted May 20, 2012 Author Report Posted May 20, 2012 Mda nu am reusit pythone....oricat m-am chinuit, daca ma poti ajuta tu sau altcineva va rog lasatimi un privat cu id-ul vostru . va multumesc mult Quote
Deathkiss Posted May 20, 2012 Report Posted May 20, 2012 din router nu poti face filtare de porturi pe o anumita interfata? Quote
The_Cod3 Posted May 20, 2012 Author Report Posted May 20, 2012 Nu am reusit death sa il fac si sincer sa fiu nici nu prea ma pricep asa bn Quote