Tonique Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Astept oferta voastra aici ... Numarul de puncte pe care-l oferiti si la ce pret . In cazul in care am picat ca nuca in perete , va rog sa va controlati dejectiile obsesive si sindromul Tourette si sa-mi explicati asa cum trebuie.Multam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robelrock Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 eu iti vand multe multe conturi daca vrei si daca te ajuta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonique Posted May 23, 2012 Author Report Share Posted May 23, 2012 robelrock , apreciez ..dar tin la integritatea contului meu ..si prefer sa fac lucrul cu mana mea .Ideea e ca cei de la INNO , vand lucrurile la supra-pret ..numa' ei si cu baietii de la benzinarii ...Mi se pare un pic incorect asa ca aleg variante "ocolitoare".Daca gasesti puncte premium pe conturile pe care le detii , anunta-ma . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...