symboss Posted May 26, 2012 Report Posted May 26, 2012 M-am jucat cu Skype API si am facut un mic program care are urmatoarele functii:- Schimba culorile de la status, intervalul de timp il defineste utilizatorul(e destul de enervant pentru cei din lista)- Afiseaza ora la status in timp real(este posbil ca utilizatorii din lista voastra sa primeasca notificari la fiecare secunda ca ati schimbat statusul)- Functia de flood text catre un singur utilizator din lista sau catre lista intreaga- Flood de apeluri catre utilizatorii Skype,apelurile se repeta la 0,25-0,5 secunde.Daca cineva mai are idei care le-as putea implimenta in aplicatie rog sa scrie aici sau in PM,dupa ce o finalizez revin cu linkul de download aici.Pentru rularea aplicatiei este nevoie de Net Framework 3.5Video:http://www.youtube.com/watch?v=0XzLwIILVLU 1 Quote
daNNy.bv Posted May 26, 2012 Report Posted May 26, 2012 o intrebare... cum exploatezi un program? sunt mai noob dar vreau sa stiu si eu Pot sa fac programul, dar nu stiu cum sa exploatez unul existent.. in cazul asta skype merci Quote
symboss Posted May 26, 2012 Author Report Posted May 26, 2012 Descarca arhiva Skype4COM.zip inauntru gasesti Skype4COM.chm acolo vei gasi ce te intereseaza,exemple sint pentru mai multe limbaje.Skype4COMPublic API Reference Quote
daNNy.bv Posted May 27, 2012 Report Posted May 27, 2012 ok.o sa descarc maine deoarece postez de pe tel. Quote
alien Posted May 27, 2012 Report Posted May 27, 2012 Bravo! Arata bine aplicatia.M-am jucat si eu m-ai demult cu API-ul de la skype, mi-am facut un bot care trimitea niste notificari. Quote