xTremeSurfer Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Am o idee de proiect de un website gen facebook doar ca mi se pare mie mai interesant . ( nu vreau sa ajung miliardar sau sa scot vreun ban dar as vrea sa vad daca ar avea succes , cateva mii de utilizatori sau ceva de genu ) Cine se baga ? am nevoie de vreo 2 oameni care sa stie webdesign . Pm pt detalii . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jetus Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 se numeste retea de socializare....si banuiesc ca ai luat un script de pe net, vrei sa iti faca doi designu la site si vrei succes? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xTremeSurfer Posted June 1, 2012 Author Report Share Posted June 1, 2012 Nu fratele meu. Eu doar am o idee si as vrea sa aud si parerea altora nu vreau succes sau ceva de genu . Vreau sa vad parerea altora si site-ul vreau sa il fac de la inceput daca se poate nu scripturi sau joomla and stuff . E o idee cat de cat originala si simpla . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wubi Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Sunt deja multe foarte populare, sau mai putin. Trebuie sa aduci ceva nou, ceva peste cele dinainte ca sa ai succes. Folosind un Social Engine de pe net, e ok, dar nu stiu cat succes ai putea avea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xTremeSurfer Posted June 1, 2012 Author Report Share Posted June 1, 2012 eu zic ca e ceva nou daca vrei sa stii despre ce e vorba PM me wubi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phreak Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Ai vazut filmu despre crearea facebook? Presupunem acum ca ai avea tu o idee foarte buna, originala si cu potential. Cea mai mare prostie ar fi sa cauti oameni care ar putea s-o creeze si in care n-ai nici cea mai mica incredere ca nu-ti fura ideea. N-ai contract, n-ai nimic, daca eu ti-as face proiectul dupa ideea ta si dupa as zice ca nu te-am cunoscut niciodata, ce ai putea face? nimic.Deci daca chiar crezi ca ideea asta poate avea succes , fa-ti firma cu acte si non disclosure agreements si angajeaza-ti programatori sau invata tu web-design si il termini in vreo 2 ani.Nu te lua dupa altii cand vine vorba de ideile tale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xTremeSurfer Posted June 1, 2012 Author Report Share Posted June 1, 2012 da phreak ai dreptate ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carja Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 ma bag eu... Stiu super programare de jmecheri in orice super limbaj. O sa ajungem mai sus decat Zuckerbergkkt... Abia astept sa fiu miliardarocatralionar Da-mi PM cu id-ul tau... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fulminator Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 (edited) [...] Trebuie sa aduci ceva nou, ceva peste cele dinainte ca sa ai succes.[...]Nu descuraja confratii. Lucrul asta ii face pe multi sa renunte in mod gresit. Nici nu trebuie sa fie ceva nou. Trebuie sa mearga. Ca in orice afacere, putin noroc si multa reclama iti aduce margarina pe paine. Ce?! Cand "s-a dat drumu" la facebook era unica retea de socializare? Dar e adevarat ca avea si ceva peste cele dinainte...on-topic: io-te la lipiciosii. Exemplu pur de retarditate. Si a prins marime. Si am fost surprins cand am fost la un prieten acasa ca sa il vad ca face... ce? Cont, lol. Edited June 1, 2012 by fulminator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonny Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 ma bag eu... Stiu super programare de jmecheri in orice super limbaj. O sa ajungem mai sus decat Zuckerbergkkt... Abia astept sa fiu miliardarocatralionar Da-mi PM cu id-ul tau...Ai avut un haz extraordinar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...