Jump to content
adrianolah1

Crypter

Recommended Posts

https://sci.ilibertyreserve.com/?lr_acc=U8332481&lr_amnt=0.01&lr_currency=LRUSD&lr_comments=Sheikh%20Crypter%20-%206%20Months%20=%2010$&lr_success_url=http://www.crypters.biz/success.php&lr_success_url_method=GET

lr_amnt=0.01

lr_acc=U8332481

lr_currency=LRUSD

lr_comments=Sheikh Crypter - 6 Months = 10$

lr_success_url=http://www.crypters.biz/success.php

lr_success_url_method=GET

Logs: http://www.crypters.biz/logs.txt

Se vede ca sunt profesionisti ..

@Admini Parca vanzarile nu sunt acceptate pe rst ?

Edited by B3st
Link to comment
Share on other sites

AutoSpreader Source: http://www.opensc.ws/attachments/malware-samples-information/5391d1310954922-dev-point-spreader-v2-0-dev-point_spreader_v2.0-source-code.rar

Spreaderul pulii :))

100000% Is Shit Coded in Dev-point Fuckk all members there The Noobs Start Codeing Spreaders ?

B3st: nu cred ca sunt acceptate, oricum am scapat Cola pe tastatura:))

Edited by me.mello
Link to comment
Share on other sites

@B3st: Nu prea iti place concurenta? Tu ceri 100$ pe un crypter, un cacat de crypter. Cu updateurile esti varza, cum a platit lumea FC 1 an si le-ai dat update-uri 2 luni, 1 update pe luna. El nu vinde nimic pe rst, doar promoveaza site-u cum faci tu cu semnatura.

Link to comment
Share on other sites

Ma, voi sunteti tare aiuriti....sincer eu m-am contrazis cu bunnn, nu stiu daca iti mai aduci aminte...sincer nu-mi place acel crypter, prefer sa-mi fac unul daca chiar simt nevoie sa am asa ceva, DAR nu iti faci frate asemenea serviciu de crypt cu open source fara sa pui sursa, sau mai bine zis nu faci asemenea serviciu din munca altora si mai ales publica, sa mai si scoti bani din asta.Fa-ti frate unul al tau, stai de update ca sa stii ca vei avea clienti, si vinde-ti serviciile.

Numai zic nimic ca website-ul e varza asa cum a descoperit si B3st, voi ori sunteti invidiosi ca nu sunteti capabili sa faceti un amarat de crypter pentru bunul plac ori sunteti orbi.

Dupa parerea mea, sunt niste slabi...habar nu au, sincer daca Bunn ar afla ca eu vand serviciile lui gen link-ul de mai sus, ar iesi nasol din mai multe puncte de vedere...nu credeti? Fara ofense.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...