Jump to content
bc-vnt

www.extreme4all.webs.com

Recommended Posts

Posted (edited)
Pai nu este nimic; Astepti pareri la ce ?

Pareri sugestii , poate si cineva care are idei , sa vina alaturi sa dezvoltam ceva .

Abea l-am pus sus , trebuie sa lucrez am de gand sa fac un buy / sell , dar nu am cine stie ce mari idei . Pm , pentru ati explica cateva lucruri pe care nu vreau sa le fac chiar asa de publice .

Edited by bc-vnt
Posted
Nu stiu la ce cacat astepti pareri, nu ai pus nimic...

A da , am uitat de " baietasii " ca tine care nu pot folosii ( scrie ) pe tastatura fara sa fie vulgar , am pus asa , ai vazut replay-ul la " StrXt " am spus ca momentan nu am cine stie ce idei , dar daca este cineva dispus sa imi dea un pm , sa ii explic mai multe lucruri , nu tie care esti de la cort .

Posted (edited)
Este script facut de tine de la 0?

Nu , am luat domeniul de pe webs, apoi am incercat sa il transform , dar nu asta e ideea .

Ideea este ca am anumite posibilitati , din Italia de aici, iar pe cine cunosc eu in Romania , nu se pricepe chiar bine la o lansare de site , sau chiar sa ma ajute in anumite treburi manuale cotidiane . pentru asta am nevoie de ajutor , bine inteles profitul acelei persoane ajutatoare se va stabilii dupa cererile si seviciile disponibil sa mi le dea .

Am citit regulamentu' de asta nu am vrut sa fac publice anumite detalii , si asteptam PM , dar cu tarani ca " ionutz15 " am observat ca nu prea ai ce sa faci .

Rog un administrator sa stearga topicul , si ma voi uita pe aici pe forum la performantele catorva useri , si le voi da un replay , asta ca sa nu mai suport personaje din desene animate ca " ionutz15 " . ( Nu am cerut critici vulgare , am cerut simple critici ca a lui " StrXt ", " Mie nu-mi place designul " )

Multumesc !

Edited by bc-vnt
Posted

pai pe un site trebuie ca informatia sa fie direct proportionala cu partea grafica [( zilele astea imi fac licenta fix pe partea asta ) ex: vplay rst varianta pe gri] insa daca nu poti infuent persoana prin partea grafica si bun gust infuenteaza prin simplitate si informatie , dar pentru un buy and sall trebuie sa faci alegerea cea mai potrivita pentru utilizatori , partea de scripting o imprumuti din alte parti , partea de grafica e si a vitala!

sunt beat !