Endakin Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 Pe langa faptul ca Windows 8 nu va veni cu o interfata Media Center, acum a devenit public si faptul ca va lipsi suportul pentru redarea DVD-urilor.Microsoft a accentuat faptul ca se va axa mai mult pe redarea contintului online si a justificat neincluderea functiei de redare a DVD-urilor prin costurile de licenta foarte mari la care se mai adauga o scadere a popularitatii utilizarii DVD-urilor pe PC-uri.Ca urmare, Windows 8 va include suport pentru H.264, VC-1, MP4, AAC, WMA, MP3, PCM si, cum am mentionat ieri, Dolby Digital Plus.Desi in 9 din 10 cazuri daca achizitionati un desktop sau notebook cu o unitate optica primiti si o aplicatie software pentru redarea DVD-urilor, pe langa faptul ca exista solutii software gratuite, Microsoft vine cu o alternativa bizara.SursaUnde sunt vremurile cand ii dureau in c*r pe cei de la Microsoft ca se pirateaza XP? Quote
Guest Kovalski Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 winsloboz 8 asta e facut special pentru tablete. Quote
LLegoLLaS Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 sincer ma doare tot in cur de media center si dvd-uri.La actualul pc nici nu mi-am pus unitate optica.O aplicatie free ca VLC e arhisuficienta.GoTo Linux Quote
Scorpionadi Posted June 9, 2012 Report Posted June 9, 2012 Nu cred ca ar fi fost oricum prea multe persoane care sa foloseasca aplicatia celor de la microsoft si cred ca isi instala omul ce vroia el, pentru ca sunt destule aplicatii free care sa redea continutul unui dvd Quote