H3xoR Posted June 17, 2012 Report Posted June 17, 2012 (edited) Am facut un editor pt. un concurs acum ceva timp si m-am gandit sa-l fac public.Editorul are syntax highlight, auto tab ca in visual studio, un fel de structure member seer, un mic helper in caz ca uiti sa incluzi o anumita librarie, spre exemplu, daca scrii cout sau cin fara sa incluzi libraria iostream, iti va arata un warning. Putem compila codul scris cu ajutorul compilerului MinGW, punand "programul meu" in folderul bin din MinGW si apasand F5.Mai are cateva buguri legate de syntax highlight si structure member seer (pot fi reparate.. mai mult ca sigur), in rest e destul de ok Exe-ul si sursa, aici: http://free-uploading.com/z6krt5779jg6/C++_Editor.zip.html Edited June 17, 2012 by H3xoR Quote
plm Posted June 17, 2012 Report Posted June 17, 2012 felicitari. ce rezultat ai avut la concurs? Quote
H3xoR Posted June 18, 2012 Author Report Posted June 18, 2012 ms ms felicitari. ce rezultat ai avut la concurs?locul 3. Quote
edyop Posted June 18, 2012 Report Posted June 18, 2012 Cum se numea concursul?(si locul..)Arata bine PS: Paste nu merge... Quote
H3xoR Posted June 18, 2012 Author Report Posted June 18, 2012 Cum se numea concursul?(si locul..)Arata bine PS: Paste nu merge...hmm, parca se chema "info educatia", daca-mi amintesc bn. A fost in Gura Humorului (Suceava). Quote