MostWanteD Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 e foarte interesant...mai ales la sfarsit...uitati-va cu atentie...P.S: windows still sux...bigtime Quote
ping Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 prea multa grafica strica ...i like xp classic style Quote
Guest Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 me too .... xp clasic rullz + fluxbox pe linux Quote
Swat_cats Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 dap cam la fel si eu WinXp classic + Backtrack 2 Quote
MostWanteD Posted April 8, 2007 Author Report Posted April 8, 2007 land0 & fluffy_bunny & Swat_cats : si eu folosesc tot classic style pe xp..video`u asta le da peste nas la microsoft..cu "tehnologia lor inovatoare AERO"asta era ideea in care am postat Quote
koltzu Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 eh am eu instalat pe ubuntu beryl-u si xgl-u.. da' faza-i ca iti schimba tema.. si dupa ce inchizi berylu tre' sa dai restart la X.. si nu poti rula aplicatii ce cer directX.. numa' carecer openGL Quote
JoKeR Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 Chiar k le da peste nas Ubuntu , cred k o sa mi bag si windowsu si linuxu ... Quote
JoKeR Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 Mda am stat un timp si cu linuxu si ubuntu mi se pare cel mai bun, adik io am avut fedora core, ubuntu si inca unu care nu l mai tin minte dar pana la urma tot la windows m am intors... Quote
ping Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 JoKeR a scris:Mda am stat un timp si cu linuxu si ubuntu mi se pare cel mai bun, adik io am avut fedora core, ubuntu si inca unu care nu l mai tin minte dar pana la urma tot la windows m am intors...In afara Beryl nu stiu ce te-a atras la el ..poate ca e usor de instalat si folosit Quote
MostWanteD Posted April 8, 2007 Author Report Posted April 8, 2007 windowsu e mai folosit pentru ca ... majoritatea aplicatiilor sunt pt el... diferentele de compatibilitate dintre windows si linux... cred ca ati prins ideea... in viziunea mea, linuxu e axat mai mult pe aplicatii web..baze de date...securitate....de aceea majoritatea serverelor ruleaza linux... parerea mea..va rog sa ma corectati daca gresesc. Quote
JoKeR Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 Pai ie misto k poti sa l modifici cum vrei u cam din toate punctele de vedere dar din motivul aplicatiilor cum a zis si MostWanteD m am intors la windows. Quote