jonny Posted July 4, 2012 Report Posted July 4, 2012 Salut,Am facut acum vreun an de zile unui prieten un mic magazin online folosind interspire, si a mers fara nici o problema, pana zilele trecute. Problema ar fi ca, adaug un produs in cont, ii dau continue to checkout, si cand vrea, imi da pagina unde trebuie sa bag detaliile, sau cand are el chef, imi spune ca nu am nici un produs adaugat in cos ... A mai patit cineva ceva ? Mentionez ca e versiunea 6.0.14, am incercat sa ma uit la ei pe site sa vad daca mai exista o alta versiune 6.* dar nu specifica nimic, spune doar de versiunea 6, plus ca au anunt ca au incetat sa mai faca alte versiuni incepand cu luna asta.In timp ce scriam postul, mi-am adus aminte ca acum vreo 2 saptamani, contul meu de hosting a fost mutat de pe un server pe altul, respectiv de pe freebsd pe linux, poate influenta cu ceva ? Merci,jonny Quote
jonny Posted July 4, 2012 Author Report Posted July 4, 2012 Reistaleaza scriptul.Asta m-am gandit si eu, dar 1 - nu mai gasesc kitul prin calculator si nu prea vreau sa iau alte prostii de pe net, 2 - vroiam parerea cuiva care a folosit interspire si a avut aceeasi problema Quote