MostWanteD Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 am deschis thread nou...ca era haos in celalalt...propun sa facem un clan...cs 1.6 ... strict cu membrii de pe forum...astept pareri Quote
-G- Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Da .. mereu sa dorit nici-odata nu sa putut . Intotdeauna ca sa poti realiza ceva trebuie sa existe cineva sa te coordoneze . Iar npoi abia cunoscandu-ne fiecare avem impresia sa suntem foarte buni la Cs . Asa ca ceea ce propun eu este sa puna naibii unu picioru in prag si sa faca o selectie si cu asta amin . Quote
Ras Posted May 4, 2007 Report Posted May 4, 2007 nu cred ca o sa faca nimeni clan de cs aici... pt ca toti au alte treburi si tot asa... topicu l-ati deschis aiurea ... parerea mea Quote
cein Posted May 4, 2007 Report Posted May 4, 2007 Da, inainte eram si eu ft obsedat de cs. Acum m-am lasat pt ca am vazut ca imi ia mare pare din timp si nu mai ai timp pt learning. Quote
-G- Posted May 4, 2007 Report Posted May 4, 2007 Da .. si eu jucam cs ca nebunu dar miam dat seama ca tot ceea ce fac este sami pierd timpu .. si de multe ori intalnesti toti retardatii .. Quote