Jump to content
symboss

Problema Gmail

Recommended Posts

Posted

Cu ceva timp in urma am facut un program care folosind IMAP verifica mesajele din inbox de pe un account de gmail.Daca sint mesaje noi,parseaza textul mesajelor si subiectelor si le expediaza catre o alta adresa de gmail folosind alt SMTP, nu cel al contului cu care este autentificat programul.Plus la asta verifica textul din mesajele primite daca gaseste anumite cuvinte cheie executa anumite comenzi.Testele le-am facut folosind 2 conturi proprii de gmail,toate bune si frumoase totul a mes perfect.Cind am dat aplicatia omului care ceruse programul dat,surpriza...Cu contul lui de gmail programul nu vroia sa functioneze,m-am gindit initial ca problema e in setarile de la contul lui de gmail(are dezactivat accesul catre IMAP) sau ca programul nu vrea sa functioneze deoarece persoana in cauza foloseste VPN.Am facut teste pe serverul care urma sa functioneze aplicatia cu conturile mele de gmail si aplicatia din nou a inceput sa functioneze.

Am mai creat 2 conturi de gmail noi,cu unul aplicatia merge cu celalt nu.Are cineva idee unde este problema?Am verificat toate setarile din conturile gmail,au setari identice insa problema ramine,cu unele conturi aplicatia merge cu altele nu.Astept idei,poate cineva a avut asemenea probleme.

nb58edsm.jpg