Cor3Quad Posted July 13, 2012 Report Posted July 13, 2012 Am cautat azi vreo 2 ore despre o modalitate prin care sa dau "share" la internetul de la pc-u meu(prin modem--cablu ethernet) la iphone-ul meu , prin cablu usb.Nu am gasit mai nimic , doar vreo doua 2-3 tutoriale dar alea is invechite si nu mai merg.Am asa :iPhone 3GS , iOS 4.2.1 + Jailbreak si UnlockNU am modem wireless , nu pot face absolut nimic legat de wifi+iphone.Deci cum as putea sa "dau" internet de la PC-ul meu la iPhone prin intermediul cablului USB?Din ce am mai citit trebe sa creez un "tunnel" prin care sa se conecteze iPhone-ul si sa ii dau internet. Quote
Axu Posted July 13, 2012 Report Posted July 13, 2012 (edited) Cand mi-am luat si eu iPhone aveam aceeasi problema:)).Am reusit dupa tutorialul asta : Click!Incearca-l iar daca nu iti iese, spune-mi exact ce, poate imi aduc aminte si te ajut.Daca esti pe Wind 7 nu uita sa rulezi ca administrator. Edited July 13, 2012 by Axu Quote
Cor3Quad Posted July 13, 2012 Author Report Posted July 13, 2012 Ori eu nu am inteles ce se explica in tutorialu ala , ori tu nu ai inteles ce am cerut."cum sa te conectezi la iPhone prin SSH de pe calculator folosind cablul USB."Eu nu vreau sa ma conectez la iPhone prin USB , ci vreau sa ii dau internet de la PC. Quote
Axu Posted July 13, 2012 Report Posted July 13, 2012 Da imi pare rau, graba strica treaba.Asta este tutorialul : Internet pe iPhone prin cablul USB (fara wifi sau edge/3g) - Gadget.ro - Hi-Tech LifestyleScuze inca o data... Quote
Cor3Quad Posted July 13, 2012 Author Report Posted July 13, 2012 Ai incercat tu tutorialu asta si merge?Pentru ca la mine nu merge : la pasul 7 , primesc urmatoarea eroare :Network error : Software caused connection abortFATAL ERROR : Network error : Software caused connection abortIn rest , iPhone-ul are acelasi IP ca si PC-ul iar codul care trebuie copiat nu cred ca ii bun/adaptat corespunzator :<key>Interface</key> <dict> <key>DeviceName</key> <string>ip1</string> <key>Hardware</key> <string>com.apple.CommCenter</string> <key>Type</key> <string>com.apple.CommCenter</string> <key>UserDefinedName</key> <string>com.apple.CommCenter (ip1)</string>[color=red][cc lang="asp"]ProxiesHTTPEnable1HTTPPort808HTTPProxy127.0.0.1HTTPProxyType1HTTPSEnable1HTTPSPort808HTTPSProxy127.0.0.1ProxyAutoConfigEnable0[/cc] [/color] </dict> <key>UserDefinedName</key> <string>com.apple.CommCenter (ip1)</string> <key>com.apple.CommCenter</key> <dict>+ ca campurile de la APN sunt goale , deci ma gandesc ca acel cod nu este bun.--"Setarile apn nu se modifica sau campurile sunt goale dupa modificarea fisierului preferences.plist -> nu ai introdus codul in mod corespunzator." Quote
Axu Posted July 13, 2012 Report Posted July 13, 2012 Uite partea aia din .plist-ul meu :<key>Interface</key> <dict> <key>DeviceName</key> <string>ip1</string> <key>Hardware</key> <string>com.apple.CommCenter</string> <key>Type</key> <string>com.apple.CommCenter</string> <key>UserDefinedName</key> <string>com.apple.CommCenter (ip1)</string> </dict> <key>Proxies</key> <dict> <key>HTTPEnable</key> <integer>1</integer> <key>HTTPPort</key> <integer>808</integer> <key>HTTPProxy</key> <string>127.0.0.1</string> <key>HTTPProxyType</key> <integer>1</integer> <key>HTTPSEnable</key> <integer>1</integer> <key>HTTPSPort</key> <integer>808</integer> <key>HTTPSProxy</key> <string>127.0.0.1</string> <key>ProxyAutoConfigEnable</key> <integer>0</integer> </dict> <key>UserDefinedName</key> <string>com.apple.CommCenter (ip1)</string> <key>com.apple.CommCenter</key> <dict>Ti-am spus, mie dupa tut asta mi-a mers. Poate sa nu mai merga ca ai FW mai nou, dar ma indoiesc, ssh-ul e acelasi.Ma gandesc ca poate din cauza iTunes-ului ca e versiune mai noua , nu stiu ce sa spun... Quote
Cor3Quad Posted July 13, 2012 Author Report Posted July 13, 2012 (edited) Aceeasi eroare :"Network error : Software caused connection abortFATAL ERROR : Network error : Software caused connection abort"Doar ca , de data asta , la "Retea celulara date" am asa:Date celulare:APN : internetNume utilizator : adminParola : (creca tot admin)Partajare internet(acelasi lucru ca mai sus)Dar tot nu imi merge internetul pe telefon , nu primesc nici o eroare pe elApropo , la Retea , "Activati 3G , "Date celulare si "Roaming de date" ii activat , asa ii si la tine?L.E : is pe Cosmote , tu pe ce esti ? Edited July 13, 2012 by Cor3Quad Quote
Axu Posted July 13, 2012 Report Posted July 13, 2012 Eu nu mai fol metoda asta de 1 an si ceva, mi-am luat router.Daca imi aduc pana maine aminte cum rezolvam si eu eroarea aia, te anunt...daca nu, mai incearca poate reusesti. Si eu tot singur m-am descurcat... Quote
actunderdc Posted July 14, 2012 Report Posted July 14, 2012 Cu 30-35 lei iti iei un adaptor wireless si ai rezolvat problema. Quote
Cor3Quad Posted July 14, 2012 Author Report Posted July 14, 2012 Am incercat si cu Tunnelier dar mi se blocheaza la "key exchange" si in rest nu reusesc deloc , tot primesc erori de genul ca telefonul meu refuza conexiunea.Ce sa ii mai fac?actunderdcMomentan nu am timp sa merg prin Timisoara sa cumpar un adaptor. Quote