H4ck3rPr4fz0rrr. Posted July 16, 2012 Report Posted July 16, 2012 De cand mi-am resintalat acelasi windows xp sp3 am ceva probleme. Cand aprind pc-ul informatiile care le da despre computer(ram,intel,etc)nu se mai vad pe tot ecranul, la fel si imaginea cu Windows cand se incarca se vede doar ca sa spun exact asa |_|____________________|_| daca intelegeti ce vreau sa spun 2cm din partea stanga e negru 2 din dreapta tot negru la monitor. Apoi se deschide apare mesajul cu welcome total fullscreen, dispare problema desktopul la fel se vede total. Daca vreau sa intru intr-un joc (oricare) gta san andreas, counter-strike, need for speed,etc la fel se vede doar jumatate de ecran ....Nu stiu ce sa mai fac inainte mergea bine pana sa reinstalez acelasi windows care mergea bine. Driverele sunt aceleasi am o placa video ATI de 512 . Va rog mult de tot help Quote
Graphik Posted July 16, 2012 Report Posted July 16, 2012 Apasa butonul de auto adjust al monitorului. Quote
H4ck3rPr4fz0rrr. Posted July 16, 2012 Author Report Posted July 16, 2012 (edited) Apasa butonul de auto adjust al monitorului.Am incercat chestia asta, nu merge, daca apas de exemplu tasta print screen prinde doar cat e imaginea la joc/desktop , nu tot ecranu, la desktop prinde tot ca se vede tot la jocuri nu prinde tot:|, cand am instalat driverele la placa video s-a bagat automat rezolutia de 1440by900pixels. Daca dau mai putin se vede la fel ca la jocuri:|Am un monitor asa: http://gadgets.softpedia.com/images/gadgets/gallery/large/The-Samsung-SyncMaster-275T-LCD-PC-Monitor-1.jpg dar nu e de la el!Edit:// Bebe am incercat dar degeaba... Edited July 17, 2012 by H4ck3rPr4fz0rrr. Quote
Bebe Posted July 16, 2012 Report Posted July 16, 2012 Incearca un update la driverul de la placa video, gasesti pe ati.amd.com. Quote