Jump to content
Unicode

Comenzi Amazon

Recommended Posts

Posted

Parca te referi la trafic de cocaina , oricine poate cumpara pe amazon atata timp cat cartea de credit e plina , inscrierile sunt gratuite pentru crearea contului si serviciul e destul de corect.

Posted (edited)

Nu ofera shipping in Romania pentru produsul pe care il caut. Nu te obosi sa ma sfatuiesti sa caut pe Google servicii de shipping SUA-RO. In plus, stiu ca ai nevoie de bani sa cumperi, ca inscrierea e free, iar ca serviciul e corect. Ar fi fost interesant daca lucrurile stateau exact pe dos. Am cerut PM, nu pareri. Iar pentru cocaina e silkroad, nu RST. Spor in cariera de consilier pe problemele altora de mare neinteres pedagogic-profesional.

PS: ca sa-ti raspund tot in pareri, n-are pic de esenta Eminem in versurile din semnatura ta, iar daca stai sa le gandesti, n-au logica. Intr-adevar e mai placut un copy-paste la rece, decat unul transpirat. Poftim, pune-te pe ganduri:

"Let us together closely lie and kiss, There is no labor, no shame in this: This hath pleased, doth please, and long will please, never, Can this decay, but is beginning ever."

Iti astept proiectia asupra textului? E contextualizat. Sa-ti las cheia mea publica?

- "Be water, my friend".

Edited by Unicode
  • Downvote 1
Posted (edited)

Degeaba te dai rotund si ofticat. Raspunsul a fost pe masura intrebarii si a numarului de posturi; asa ca in virtutea bunului simt postul tau trebuia sa contina scuze si o clarificare nu un atac la persoana.

On topic: poate ca eu pot aduce de pe Amazon, intrebarea care mi-o pun acum ii de ce sa te ajut ?

PS: daca nu te-ai prins este o intrebare retorica.

Edited by redox