EcstasyHd Posted July 27, 2012 Report Posted July 27, 2012 Imi puteti da un site de unde pot lua un VPS FREE? am incercat la astia dar nu imi vine email-ul de confirmare.. Quote
VladX Posted July 27, 2012 Report Posted July 27, 2012 Dupa ce iti vine emailul de confirmare cu contu mai trebuie sa astepti sa iti vina un email cu subiectu your Free VPS is ready!.Al doilea email poate veni peste 6-7 ore sau peste 2-3 saptamani depinde..Alt VPS free pe perioada nelimitata nu cred ca mai e Quote
EcstasyHd Posted July 27, 2012 Author Report Posted July 27, 2012 Dupa ce iti vine emailul de confirmare cu contu mai trebuie sa astepti sa iti vina un email cu subiectu your Free VPS is ready!.Al doilea email poate veni peste 6-7 ore sau peste 2-3 saptamani depinde..Alt VPS free pe perioada nelimitata nu cred ca mai ede o luna tot astept..tai mnezo Quote
badeacatalin Posted August 19, 2012 Report Posted August 19, 2012 Salutare ,Eu am deja 2,intra dupa linkul meu de afiliat,o sa ai mai mult noroc,au fost probate 7 pana acum pe linkul astaFree Web Hosting with PHP, MySQL and No AdsSucces,si salutari tuturor Quote