DobraMarius Posted July 27, 2012 Report Posted July 27, 2012 Salut.Am gasit pe youtube filmulete cu asa ceva ( Origin Code Generator ?Get Origin Games For Free? - YouTube) .Aveti idee daca este bun de ceva acest program ? Key-urile pe care le genereaza pot fi banate ? Programul nu poate fi downloadat gratis de nicaieri si nu as dori sa dau bani pe ceva ce nu stiu sigur daca functioneaza.Probabil voi stiti mai bine ca mine cum sta treaba si de aceea va si intreb.Varianta trial a programului ofera 3 key-uri,varianta full probabil pe toate. Quote
VladX Posted July 27, 2012 Report Posted July 27, 2012 Da ma ia-l ca si eu l-am luat si e f bun.Pe langa asta iti mai face si de mancare,calca,merge la serviciu.Acuma lasand mistoul la o parte:Nu nu exista asa ceva!100% e Stealer sau keylogger. Quote
CristianRoflmao Posted July 27, 2012 Report Posted July 27, 2012 Nu e keylogger si nici stealer e un program fake.E o nisa pentru fileice cu care o persoana face bani.Programul e uploadat pe mediafire il deschizi zice ca e o vers. noua si te baga pe fileiceE FAKE ! Quote
DobraMarius Posted July 27, 2012 Author Report Posted July 27, 2012 Da.....pai indiferent unde il cauti numai cu bani poate fi downloadat.Si chestia e ca cineva la downloadat de undeva si cand dadea sa genereze o licenta ii zicea ca a aparut un update si programul trebuie updatat....binenteles ca sa il downloadezi de unde spuneau ei trebuia din nou sa dai bani... ) Quote
CristianRoflmao Posted July 27, 2012 Report Posted July 27, 2012 E fake asculta-ma ce-ti zic,si eu am "facut" programe de astea care pareau legit 100% Quote