ddjDd0s Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 Buna tuturor am sa va fur 2 min din viata.Debeam am terminat sa citesc regulamentul , am sa incerc sa indeplinesc toate cerintele .Sunt aici sa imi apliez cunostintele si pentru a da o mana de ajutor cu ceea ce pot .Pentru un ajutor sau orce nelamurire PM.Am sa va las in continuare cateva conturi yahoo , nu am sa le cryptez si va rog nu schimbati parolele , cand mai prind postez. Va multumesc de atentie o seara placuta.piccola_ale_91 pass:harriscreatza_sexy94 pass:anafrumusikapufi.smara1 pass : fortzadinamoalyoshank pass: numaistiuceamscrislucyan85 pass: 13456789raducarnu pass: AMOREANCAtony_barbat_bine pass : tonisorfacebook tony19802909@yahoo.com pass: tonisorzuziika pass: blondablondablonda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brokerjoker Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 Iti recomand sa nu mai pui titluri aiurea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...