gotr00t Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 Va hostez gratuit, primiti cpanel, 1gb spatiu, trafic NECONTORIZAT(atentie, nu nelimitat, necontorizat. orice abuz duce la suspendarea contului, domenii addon necontorizate, baze de date necontorizate(orice abuz...etc). Doar membrii cu peste 250 posturi, postati aici domeniul/email si va trimit prin pm detaliile.ns1.gameoneer.comns2.gameoneer.com Quote
vip22 Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 Stai ca nam inteles oferi si domenii? Daca nu ce rost are ..uite un site are 100gb/site si alte cele ,cpanel, si multe altele moca http://000webhost.com..eu pot sami iau domeniu de la ssnet de ex si webhost moca si in plus NS-urile mi sau aprobat in 10 minute..dar fiecare alege ce vrea Quote
gotr00t Posted August 2, 2012 Author Report Posted August 2, 2012 Esti paralel. Aia au un control panel prost facut si nu iti ofera functiile pe care le ofer eu, isi baga 404 ale lor si uptimeul lasa de dorit. Quote
bt.ionut Posted August 2, 2012 Report Posted August 2, 2012 Tu ce oferi in plus da si tu detaliinu vezi, citeste postul. Quote