Jump to content
FiliBlox

Cerere script site muzica

Recommended Posts

Posted

Salut,daca se poate si cunoaste cineva un script bun pentru a face un site de muzica download si mil poate oferi il astept in Privat.Daca se poate sa fie si testat inainte.Mersi , poate pe viitor facem o colaborare cu cel care ofera . Daca nu se poate nu e nimic,asta e:)

:)>-

Posted (edited)

daca ai fi citit tot ai fi inteles si nu postai un asemenea lucru cu cautare pe google, am zis scripturi care functioneaza,si credema ca pe google am gasit ogramada si am si incercat cred ca 50 si poate 4 din ele sau dovedit a fi cat de cat bune si in rest buguri peste buguri,majoritatea nici macar o amarata de baza de date nu au .comsider postul tau ca fiind nebagat in seama pentru ca nu ai citit tot ceea ce am scris .

ca sa iti dovedesc ca nu mi-ai dat ceea ce am cerut instaleaza tu macar unul din scripturile de muzica de pe google , si sa iti functioneze perfect gen uploader page ,hit ,si cam tot ceea ce ar mai trebui unui asemenea site .atunci eu imi retrag afirmatia cum ca nu mi-ai fi dat ce am cerut si inchidem subiectu .

Edited by FiliBlox