Jump to content
Geokm5

Cumpar carti de italia

Recommended Posts

Posted

In primu rand vreau sa intreb daca am voie sa cer asa ceva pe acest forum :-S sper ca Nytro sa nu se supere...dar doresc sa achizitionez cateva carti de IT, vine cineva cu vre-o oferta? si mai vin cu inca o intrebare, mai sunt gabori pe forum?

Posted (edited)

Mai bine ai cumpara un DEX, si ai invata cum sa il folosesti.

Lasa cartile de genul asta, pune mana pe ceva care te pasioneaza, nu incerca sa pari "hacker" cumparand astfel de chestii ilegale , pentru ca vei parea penibil. Nu invata sa furi cand poti sa muncesti corect. Invata un limbaj de programare sau electrica, asta iti va aduce painea, nu niste carti dupa care vei plange zile in sir in parnaie.

Cu mentalitatea ta , proasta bineinteles, au infundat multi puscaria, nu te lua dupa X, ca daca esti bun nu te prinde, bullshit, te prinde si chiar daca ai dat un refresh la Windows (ideea).

Sper ca ai inteles ceea ce ti-am scris.

M-ai amuzat copios la faza cu gaborii, tu numai cu titlul ai instigat la o ilegalitate, in acest moment pe thread se uita 2-3 gabori.

Imi cer scuze pentru off topic, dar unii trebuie sa le bage mintea in cap, celor care traiesc cu iluzia de a face bani furand.

Edited by PassaMan
Guest Kovalski
Posted (edited)

Closed+trash+ban permanent.

Edited by ps-axl
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...