Jump to content
poul_p

Multiple Displays

Recommended Posts

Posted

Cum pot conecta doua monitoare la aceeasi placa video (NVIDIA GeForce FX 5500 cu doua porturi DVI digital si VGA analog) pe Windows XP ?

Unde trebuie sa intru in BIOS sa vad daca nu este dezactivat port-ul DVI ?

Ce reprezinta Dual View, Horizontal Span si Clone Display ?

Am vazut treaba asta pe Steam la Indie Game: The Movie ...

Posted

Cum pot conecta doua monitoare...cu doua porturi DVI digital si VGA analog...ma gandesc ca ambele monitoare au mufa pt VGA , deci un monitor il conectezi la VGA iar celalat monitor il conectezi la DVI dupa ce ii montezi un adaptor , adica din DVI se face VGA.

Unde trebuie sa intru in BIOS sa vad daca nu este dezactivat port-ul DVI ? ... nu trebe sa intrii niciunde , port-ul DVI este tot timpul activ.

Ce reprezinta Dual View, Horizontal Span si Clone Display ? ... Google

Posted

1.Monitorul principal intra pe VGA

2.Monitorul secundar intra pe DVI :

Cazul 1.Monitorul secundar are posibilitate conectare prin DVI , cumperi un cablu DVI si tragi de la monitor DVI la placa DVI

Cazul 2.Monitorul secundar nu are posibilitate conectare prin DVI , cumperi un adaptor DVI-to-VGA : Adaptor DVI - VGA (DVT T- 15 M) | conectica.ro ; partea cu DVI se conecteaza la placa iar partea cu VGA se conecteaza printr-un cablu VGA care merge la monitor.

Restul se face din softul placii. Tu vei folosi Clone Display (acceasi activitate pe amandoua monitoarele)

Posted

Am deja acest adaptor, am conectat acum 5 minute cele 2 monitoare si nu-mi citeste decat primul conectat. Ce setari ar trebui sa fac, pas cu pas ?

Posted
Am deja acest adaptor, am conectat acum 5 minute cele 2 monitoare si nu-mi citeste decat primul conectat. Ce setari ar trebui sa fac, pas cu pas ?

Hai ca te ajut eu.Da-mi PM cu ID-ul tau de Yahoo.

Guest []kw3rln
Posted

oricum iti iei ban nu te mai chinui !motiv: sectiune gresita

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...