ENCODED Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 Ce anume vreti sa se schimba la forum ? ajtept aici sugestii , propuneri si reclamatii ... Quote
ping Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 sugestie : un header cu multa bere cat mai multa sa fie si in cantitate mare rofl.Nu cred ca ii ceva de schimbat la design arata fain mai ales headeru facut de tine Quote
ENCODED Posted April 30, 2007 Author Report Posted April 30, 2007 nu , ka dupa aia o sa avem numai useri betivi ( s`asa sunt destui ) Quote
black_burner Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 niste chestii interactive..stiu si eu..ceva gen bannerul de pe http://torrents.fun-network.ro (ma refer la chestia cu mouse-ul cand l treci peste banner) Quote
JoKeR Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 a oki , nu m am uitat...Pai primele 3 sunt prea mari nu prea s ar potrivi, ultimele 3 sunt misto, ar merge :wink: Quote
ENCODED Posted May 1, 2007 Author Report Posted May 1, 2007 Iata ka a aparut si un prim rand de ikoane cu putina rabdare , or sa apara si restu` ...folder_new_big.giffolder_big.giffolder_locked_big.gif Quote
d3light Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 sincer astea sunt mai dragute ca astea care sunt acum.....ma cam dor ochii de la ele.....ai putea la folder_new big sageata aia in jos sa fie cu galben..... Quote
ENCODED Posted May 1, 2007 Author Report Posted May 1, 2007 Akuma am reusit sa schimb kat de kat ikoanele ... din lipsa de timp am facut ceva la grabeala si iata ce a iesit : Demo :Download :http://rapidshare.com/files/28860744/rst.rar.html Quote
ENCODED Posted May 1, 2007 Author Report Posted May 1, 2007 o sa fac altele icon_edit.gificon_quote.gif Quote
vladiii Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 arata mai bine forumul acum, dar un mic sfat daca nu va suparati, butonul Quote si Edit nu se potrivesc cu tema forumului(sunt prea mari si grosolane), trebuie facute un pic mai frumos... parerea mea...si daca se poate Bannerul de sus sa aiba alte culoare, asta parca strica ochii...si butonul (imaginea) aia cu Mesaje Noi, la mine nu se vede bafta! Quote
cein Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 panultima mi se pare cea mai interesanta...Are un vot de la mine. Quote
SlicK Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 Trebuie inlocuit "Przez" ala de la "Ultimul mesaj" cu "Creat de" sau ceva in genul asta. Quote