Guest Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 1.daca-l mai tineti minte ... de proxy blue ce so intamplat cu pagina de cs, mu, lineage, raramog de pe interkasa.ro ..... DEFACE.2.cei din g1 stau cu frica in san..... ca leau cam disparut parolele vara trecuta ... o alta interpretare a titlului "I KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER" ..... ce facti vara asta baieti ?3.isp o stat 2 saptamnai trimitind oameni pe ger cumplit sa scoata fiecare cablu din switchuri si sa deie telefoane ... "astai ba' ? nu nu asta ... hai mai departe...." m-o turnat na de eu lasam pc asa cu saptamanile 4.la aida am dat format ca eram beat intr-o dimineatza cand am venit din disco .... -> result server down 1 week5.aveti noroc ca inca mai am bani de bautura si mie lene.. ca de nu .....6.live cd rullez 7.o fi scriind akolo noob da sa nu ma luati de unu ca ma supar rau....Greetz all.(programatorilor nu lamerilor) Quote
eddie47 Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Bun venit !Da' chiar era nevoie de dublu topic ?! :o...Cand vreau sa las post p celalalt topic zice asa : "Informa?žii Ne pare r??u dar doar cei care sunt pot r??spunde ?Žn acest forum" :@ :@ Quote
YceFire Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Welcome!!! , de asta era interkasa asa gol , adica eram 2 oameni :@ :@ :@ GJ , keep it on Quote
MaHaReT Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Welcome !! nu`s nici lamer nici programator incerc sa fac ce pot ... ! Quote