edededi Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Stiu ca s-a mai pus o metoda dar care am citito si nu era prea buna pentru cei care vor sa faca bani rapid si fara prea mult efort inscrietiva pe prizee http://www.prizee.com/ jucati jocurile de acolo cumparati cateva mp sia veti garantat cativa euroi in cont in cateva zile pentru mai multe trickuri sid etalii intrati pe http://forum.prizeeromania.com Quote
M4Nu Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 E pierdere de timp , parerea mea , jocurile sunt total aiurea , m-am jucat si eu 3, 4 zile si m-am lasat , nu faci decat sa-i imbogatesti pe aia care eu site-ul , daca reusesti sa strangi cativa euro pana iti vine cecul trebuie sa astepti 1 luna , cadouri daca iti cumperi le primesti in maxim 3 luni :shock: . Daca vrei sa faci bani cu adevarat pe net , invata HTML sau alte limbaje fa-ti o firma si apuca-te de site-uri. Quote
edededi Posted April 30, 2007 Author Report Posted April 30, 2007 . Daca vrei sa faci bani cu adevarat pe net , invata HTML sau alte limbaje fa-ti o firma si apuca-te de site-uri. Ai dreptate , dar daca vrei sa faci bani mai usor distrandute e bun prizee-ul stiu multi care au castigat multe cadouri si bani si le-au venit imediat nu 3 luni intreadevar la unii le vin mai greu nush de ce dar la altii vin repede Quote
cein Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 M-am jucat si eu. Degeaba iei tu max packuri. Sa zic ca iei un maxpack si cu jocurile pe care le ai casitgi maxim 3 euro. Dar cam tot ata e si maxpacku. Deci e pierdere de timp. M4NU are perfecte dreptate cu siteurile.EDITED : vezi ca aici se pun numai linkurile despre securitate : "Postati aici doar linkurile despre securitate!" daca asta-i securitate eu is bunica fara o mana si cu 8 picioare.. trebuia la off topic. UN MOD sa mute.. Quote
ENCODED Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 pune`ti mana si invatati si lasa`ti jocurile pt copii Quote
kw3rln Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 edededi nu cred ca vrei avertizare nu?ti-am scos odata referu ! l-am pus iara .. acuma il scot again Quote
edededi Posted May 1, 2007 Author Report Posted May 1, 2007 scuze fluffy l-am pus din nou pentru ca am crezut ca am uitat sa-l pun puteti sa inchideti topicul Quote