JoKeR Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Da mi link la pagina si iti fac io unu ... Quote
JoKeR Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 Imi salveaza pagina aiurea...plm sa o salvez maine dupa celalalt calc sau sa fac url urile la imagini da mie km somn acuma:P in rest am rezolvat tot, l am si incercat pa host si merge ! dar o sa ti trebuiasca un host cu funcita mail activata... ramane sa rezolv cum salvez pagina ca vine aiurea da ma ocup maine, uite : Quote
JoKeR Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 tot asa se salveaza man si sa fac url urile la imagini ie prea futareala... Quote
MaHaReT Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 oricum il faceai degeaba , nu-i vad sensu ... nu potzi fransfera bani de pe un conmt pe altu , daca schimbi adresa ... e aiurea , iti lasi numele + adreza pe contu "spart" ? Quote
Guest Nemessis Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Se pot face bani frumusei pe Prizee dar trebuie luat totul putin pe ocolite Quote
crystygye Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 Se pot face bani frumusei pe Prizee dar trebuie luat totul putin pe ocolite dezvolta te rog eu folosesc metoda aia..fac referali conturile de ale mele, si asa trag cadouri pe alea principale sau bubz... Quote