AhEaD Posted August 17, 2012 Report Posted August 17, 2012 Am facut un autoshop cu mai multe chestii interesante... Account Suspendedca sa stii despre ce e vorba, emailuri, rdp-uri., cvv-uri, dump-uri, mailrui de comcast.verizon...si multe altele.Avem o oferta buna pt reselleri daca te intereseaza si stii ca poti sa ma ajuti sa vand ceea ce am o sa primesti 50/50 din profitul care il facem. Am pus $0.20 pt inregistrare ca vreau sa intre doar oamenii cu adevarat interesati in a cumpara/vinde lucrurile de acolo...nu toti bosketarii. Am vazut ca ai activitate pe forum si m-am gandit ca poate o sa fii interesat. Daca mai doresti si alt ceva fa-ti cont acolo si da-mi mesaj privat la Admin.te salutUn singur lucru va zic, NU MERGE.Si miller sange, merci ca ne-ai dat linkul catre site-ul tau care am avut personal grija sa fie suspendat.Cat despre restul, va rugam sa da-ti pm-uri cu spam in continuare, munca voastra manuala imi place, aveti vointa.Sa nu uitati sa puneti si link sa avem ce suspenda!Cius! Quote