Jump to content
whoknows

DoyTech.com - A new era begins now!

Recommended Posts

Posted (edited)

29888846999304620001.png

Deoarece lumea avanseaza, trebuie sa tinem pasul cu ea.

Din pasiune pentru tehnologie, m-am hotarat sa creez DoyTech - The new era begins now! are 1 zi vechime si inca sunt in cautare de redactori / publisheri.

Pot inregistra domenii internationale in schimbul posturilor pe doytech.

PS: nu l-am facut pentru a scoate profit, dat fiind faptul ca nu am si nu voi avea vreun sistem de PTC sau chestii de genul :)

Daca este cineva interesat sa ma ajute cu posturile, add la tuhants .

Edited by whoknows
Posted

In primul rand imi place numele, tema chiar ridicola, no offence ! Schimba tema, fa ceva cu ea !

Pe la categorile acelea mai adauga niste subcategorii ca doar e site de IT(din cate am inteles);

Se vede ca nu ai experenta, sa fim seriosi, asta "Cel mai important creator de jocuri pentru Facebook, dat in judecata pentru plagiat" ce cauta in Tech ? E doar un scandal ambulant pentru audenta... ce creatorul dat in judecata de tech ? cool.

Anyway inainte sa deschizi site-uri de genu, invata despre ele, nu am nimic cu tine, iti spun din propria experenta, am avut si eu site-uri despre care nici nu aveam habar, sa terminat cu bani cheltuiti + timp pierdut aiurea.

Cheers, bt.ionut !