whoknows Posted August 18, 2012 Report Posted August 18, 2012 (edited) Deoarece lumea avanseaza, trebuie sa tinem pasul cu ea.Din pasiune pentru tehnologie, m-am hotarat sa creez DoyTech - The new era begins now! are 1 zi vechime si inca sunt in cautare de redactori / publisheri.Pot inregistra domenii internationale in schimbul posturilor pe doytech.PS: nu l-am facut pentru a scoate profit, dat fiind faptul ca nu am si nu voi avea vreun sistem de PTC sau chestii de genul Daca este cineva interesat sa ma ajute cu posturile, add la tuhants . Edited August 18, 2012 by whoknows Quote
bt.ionut Posted August 24, 2012 Report Posted August 24, 2012 In primul rand imi place numele, tema chiar ridicola, no offence ! Schimba tema, fa ceva cu ea ! Pe la categorile acelea mai adauga niste subcategorii ca doar e site de IT(din cate am inteles);Se vede ca nu ai experenta, sa fim seriosi, asta "Cel mai important creator de jocuri pentru Facebook, dat in judecata pentru plagiat" ce cauta in Tech ? E doar un scandal ambulant pentru audenta... ce creatorul dat in judecata de tech ? cool.Anyway inainte sa deschizi site-uri de genu, invata despre ele, nu am nimic cu tine, iti spun din propria experenta, am avut si eu site-uri despre care nici nu aveam habar, sa terminat cu bani cheltuiti + timp pierdut aiurea.Cheers, bt.ionut ! Quote