andy4cena Posted August 24, 2012 Report Posted August 24, 2012 Salutare tuturor membrilor Rst , numele meu este Andy am 19 ani si sunt aici pentru a afla cat mai multe informatii despre realizarea site-urilor web(in special cele ecommerce),promovarea acestora ,afiliere/dropshipping dar si pentru a ajuta daca este cazul.Initial cunostintele mele in html&programare&design sunt aproape nule de aceea as dori sa-mi recomandati niste carti/tutoriale pentru realizarea site-urilor web si nu in ultimul rand un hosting(din Romania) cu posibilitate de inchiriere/cumparare domeniu.Multumesc pentru atentia acordata ! Quote
StrXt Posted August 24, 2012 Report Posted August 24, 2012 Salut.Mai bine nu da banii pe domeniu si host inainte sa ai bazele unui proiect.Invata pe localhost sa faci siteuri si ce mai ai nevoie. O sa te descurci mai repede si nu te costa nimic.Bine ai venit. Spor ! Quote
n3Oh Posted August 24, 2012 Report Posted August 24, 2012 Bine ai venit. Eu iti recomand ca prima data sa inveti HTML si sa iei Tutorial oriceon. Daca cumva nu`l gasesti pe goagle da`mi un PM. Quote