mike17kz Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 (edited) Salut, de curand m-am gandit sa fac o aplicatie pentru Facebook, bineinteles pentru inceput sa invat cum sta treaba am luat ceva gata facut de pe net. Este vorba despre acest tutorial, am facut pas cu pas, am urcat toate fisierele pe un host ( site-ul meu ), l-am configurat, atat partea config a aplicatie de pe host, cat si cea de pe Developers, dar cand accesez http://site.ro/aplicatie ma redirectioneaza catre pagina de test auf Facebook | Facebook unde se incarca mai bine de 30 de secunde si iau ban pe propriul meu host. Nu stiu de ce se intampla asta, nu pot sa incerc la infinit, asta ar insemna sa trimit la minut cate o cerere catre firma de hosting sa-mi scoata banul, astept cateva sfaturi de la voi.Cu stima. Edited August 24, 2012 by mike17kz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike17kz Posted August 24, 2012 Author Report Share Posted August 24, 2012 Revin, acum imi apare eroare SSL ca mai jos.Eroare de conexiune SSLImposibil de realizat o conexiune sigur? la server. Poate fi vorba de o problem? a serverului sau poate fi necesar un certificat de autentificare a clientului pe care nu-l ave?i.Eroare 107 (net::ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR): Eroare de protocol SSL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matei Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 Ai trecut in descrierea aplicatiei URL-ul site-ului tau ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
endemic Posted August 24, 2012 Report Share Posted August 24, 2012 am impresia ca primesti ban pe propriul site pentru ca intrii intr-o redirectionare continua (infinite loop). Foloseste consola din chrome si urmareste pas cu pas ce requesturi sunt facute, mai mult ca sigur vei gasi problema ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike17kz Posted August 24, 2012 Author Report Share Posted August 24, 2012 Am intrat de pe un alt pc sa verific aplicatia, am accesat http://apps.facebook.com/calculatorindragoste si se pare ca a aparut o alta eroare ( vezi imagine ).am trecut toate datele corectconsola nu arata nimicAm pus link-ul aplicatiei mai sus. poate stie cineva ce are.Cu stima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...