sebywarlord Posted August 24, 2012 Report Posted August 24, 2012 Salut, am un LG E730 cu android 2.3.4 pe elDe la un timp se misca foarte greu si , cateodata , cand ma suna cineva eu aud in telefon ca niste bulbuci,ca si cum as sufla cu paiul intrun pahar cu apa sau etc, iar cel care ma suna nu aude nimic nici daca vorbesc,Asta se intampla doar cand sunt apelat,nu cand apelezMa gandeam sa ii reinstalez OS-ul , am cautat prin telefon dar n-am gasit nimic,am cautat si pe net dar,,lafel nimicM-ati putea ajuta sa fac chestia asta?Apropo , as putea sa bag o versiune de android mai noua sau sa o las pe a lui [2.3.4] ?Mersii ,astept raspuns Quote
TheTime Posted August 24, 2012 Report Posted August 24, 2012 Incearca sa ii dai un factory reset, ar trebui sa rezolve problema.Cred ca versiunea de android e buna, nu recomand sa incerci ICS pe telefonul tau. Quote
sebywarlord Posted August 24, 2012 Author Report Posted August 24, 2012 ^Am multe prostii pe el ,aplicatii etc si nu as vrea sa risc sa sterg tot si sa nu se imbunatateasca nimic, dar voi incerca Fuck it ! Quote
TheTime Posted August 24, 2012 Report Posted August 24, 2012 Vrei sa-ti faci un backup la aplicatii? Quote
sebywarlord Posted August 24, 2012 Author Report Posted August 24, 2012 Nu mai fac nimic ,gata,sterg tot:)) Quote
HypnoSeFTW Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 pai cam asta ?i era solu?ia, multe aplica?ii stric? tot...de obicei când ?i se îngreuneaz? du-te la manager aplica?ii ?i "gole?te ram". Quote