blondudoc Posted August 27, 2012 Report Posted August 27, 2012 Buna , in primu rand imi cer scuze daca am postat aiurea , sunt nou pe forum .Am poze la un card business plin de bani si as dorii sa stiu o metoda sa putem scoate bani de pe el , dar fara a avea probleme sau a ne gasi cineva eu am nevoei de 500 E restu nu ma intereseaza ce faceti cu el M-am gandit la o metoda sa cumpar un cont de videochat si sa imi platesc banii mie , cred ca ar fi o metoda sigura. Doar ca pierzi cate 50 -60 $ la fiecare 100 $ Cine s-ar baga sa ma ajute sa imi dea un reply sau un pm. Si normal sa fie ceva sigur O zi buna !
StrXt Posted August 27, 2012 Report Posted August 27, 2012 Regulile Forumului! Cititi cu atentieCiteste prima regula.
blondudoc Posted August 27, 2012 Author Report Posted August 27, 2012 Ok imi cer scuze , data viitoare voi sti ceea ce am de facut L.E ok sa zic ca imi bag banii pe pokerstar, dar nu iti cere adresa sau ceva ? sau nu exista riscu sa te gaseasca dupa ip daca posesorul cardului face o plangere sau chestii de genu ?
MazaBoY Posted August 27, 2012 Report Posted August 27, 2012 Pentru treaba asta ori cum ai face ori cum ai da-o daca este vorba de suma mai mare te baga astia la intuneric.Nu o sa mai vezi lumina zilei ceva vreme si pentru ce pentru cateva sute de euro..copiilor ganditiva bine inainte de face ceva...
andr3y Posted August 27, 2012 Report Posted August 27, 2012 ca sa sti alta data, spalare de bani vrei sa faci tu...incearca ceva cu liberty reserve, o spun fara sa ma gandesc la o metoda ingenioasa....pe care nu ai arata-o aici.
Guest Kovalski Posted August 27, 2012 Report Posted August 27, 2012 ^voi nu stiti sa apasati butonul de report?ban+closed+trash.