cyberanizer Posted August 27, 2012 Report Posted August 27, 2012 eu sunt (Sergiu)unu pe facebook:Tudor PkDin greseala mia-m facut (pagina ) de facebook la fel ca un grup NU TREBUIE sa pletesc nimik nu ? SCZZZ de postare !See TranslationLike · · Unfollow Post · 19 minutes agoSergiu: iti vine pe factura la taxe. in fiecare luna o sa dai cam 500 de ron in plus.6 minutes ago · LikeTudor Pk si cum o inchid ?5 minutes ago · LikeSergiu: nu merge sa o inchizi4 minutes ago · LikeTudor Pk ?? ca nu vr sa platesc ;o34 minutes ago · LikeFlorescu Andrei haha esti real? ))4 minutes ago · LikeTudor Pk cum drq ma da paltesc far voia mea4 minutes ago · LikeSergiu: trebuie sa mergi la primarie. depui o cerere cum ca ai facut o greseala, bla bla bla.3 minutes ago · LikeSergiu: si astia anunta la fb la conducere3 minutes ago · LikeSergiu: etc3 minutes ago · LikeSergiu: dureaza cam o luna. dar decat sa dai 500 ron in fiecare luna....mult timp3 minutes ago · LikeTudor Pk si nu mai tre sa platesc3 minutes ago · LikeTudor Pk ??3 minutes ago · LikeSergiu: mai bine dute si fa cererea aia de anulare3 minutes ago · LikeSergiu: si apoi nu mai platesti nimic3 minutes ago · LikeSergiu: iti anuleaza ei pagina.2 minutes ago · LikeSergiu: nu mai fa prostii de astea2 minutes ago · LikeTudor Pk da da cum ..drq ma duc la priamreis si zic de facbook ?2 minutes ago · LikeTudor Pk dami id de mess ca sa pot zice cvabout a minute ago · LikeSergiu: ma fi atent: te duci la primarie. la taxe. te duci acolo la prima ora si spui asa: din greseala am facut o pagina de facebook si din cate am inteles imi intra la taxe. si spui ca e o greseala si daca se poate scoate de la taxe.about a minute ago · LikeSergiu: ia aci: **********a few seconds ago · LikeTudor Pk ka few seconds ago · LikeTudor Pk k msTudor Pk si imi vine pe mess cv email cum cat re sa platesc ? adik sa stiu cat timp am sa ma duc la priamrieabout a minute ago · LikeSergiu: iti vine acasa raspuns. prin posta. Quote
Brokerjoker Posted August 27, 2012 Report Posted August 27, 2012 Mai prost e ala care a pierdut timpu sa isi bata pula de el . Quote