cyberanizer Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 eu sunt (Sergiu)unu pe facebook:Tudor PkDin greseala mia-m facut (pagina ) de facebook la fel ca un grup NU TREBUIE sa pletesc nimik nu ? SCZZZ de postare !See TranslationLike · · Unfollow Post · 19 minutes agoSergiu: iti vine pe factura la taxe. in fiecare luna o sa dai cam 500 de ron in plus.6 minutes ago · LikeTudor Pk si cum o inchid ?5 minutes ago · LikeSergiu: nu merge sa o inchizi4 minutes ago · LikeTudor Pk ?? ca nu vr sa platesc ;o34 minutes ago · LikeFlorescu Andrei haha esti real? ))4 minutes ago · LikeTudor Pk cum drq ma da paltesc far voia mea4 minutes ago · LikeSergiu: trebuie sa mergi la primarie. depui o cerere cum ca ai facut o greseala, bla bla bla.3 minutes ago · LikeSergiu: si astia anunta la fb la conducere3 minutes ago · LikeSergiu: etc3 minutes ago · LikeSergiu: dureaza cam o luna. dar decat sa dai 500 ron in fiecare luna....mult timp3 minutes ago · LikeTudor Pk si nu mai tre sa platesc3 minutes ago · LikeTudor Pk ??3 minutes ago · LikeSergiu: mai bine dute si fa cererea aia de anulare3 minutes ago · LikeSergiu: si apoi nu mai platesti nimic3 minutes ago · LikeSergiu: iti anuleaza ei pagina.2 minutes ago · LikeSergiu: nu mai fa prostii de astea2 minutes ago · LikeTudor Pk da da cum ..drq ma duc la priamreis si zic de facbook ?2 minutes ago · LikeTudor Pk dami id de mess ca sa pot zice cvabout a minute ago · LikeSergiu: ma fi atent: te duci la primarie. la taxe. te duci acolo la prima ora si spui asa: din greseala am facut o pagina de facebook si din cate am inteles imi intra la taxe. si spui ca e o greseala si daca se poate scoate de la taxe.about a minute ago · LikeSergiu: ia aci: **********a few seconds ago · LikeTudor Pk ka few seconds ago · LikeTudor Pk k msTudor Pk si imi vine pe mess cv email cum cat re sa platesc ? adik sa stiu cat timp am sa ma duc la priamrieabout a minute ago · LikeSergiu: iti vine acasa raspuns. prin posta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brokerjoker Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 Mai prost e ala care a pierdut timpu sa isi bata pula de el . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 ce troglodit )))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romanul Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 sparti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberanizer Posted August 28, 2012 Author Report Share Posted August 28, 2012 sugi pula! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...