TheEnd Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 Salutare, de fiecare data cand incerc sa instalez backtrack pe vmware imi ramane blocat la 99%, am incercat si pe virtual box...aceeasi poveste.Vreau sa imi ziceti daca exista vreo solutie in legatura cu asta, sau nu se poate instala pe software dastea care imita un hdd?pentru ca ma enerveaza ca imi salvez acolo tot ce imi mai trebuie si de fiecare data cand intru trebuie sa le descarc iar ....enervanta treaba Quote
AhEaD Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 Salutare, de fiecare data cand incerc sa instalez backtrack pe vmware imi ramane blocat la 99%, am incercat si pe virtual box...aceeasi poveste.Vreau sa imi ziceti daca exista vreo solutie in legatura cu asta, sau nu se poate instala pe software dastea care imita un hdd?pentru ca ma enerveaza ca imi salvez acolo tot ce imi mai trebuie si de fiecare data cand intru trebuie sa le descarc iar ....enervanta treabaai incercat sa iei alta versiune ? Poate iso-ul care il folosesti e malformat. Quote
TheEnd Posted August 30, 2012 Author Report Posted August 30, 2012 ai incercat sa iei alta versiune ? Poate iso-ul care il folosesti e malformat.dap, am luat 2 versiuni pana acum... Quote
Bebe Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 Vezi ca e ceva special pentru vmware numai cat rulezi. Quote
TheEnd Posted August 30, 2012 Author Report Posted August 30, 2012 nu inteleg ce vrei sa zici:-/ Quote
TheEnd Posted August 30, 2012 Author Report Posted August 30, 2012 (edited) merci, acum incerc//edit: merge, puteti inchide topicul Edited August 31, 2012 by TheEnd Quote