florin_darck Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 (edited) Deci ...acum cateva luni am testat browserul Maxthon ver. 2 !Am fost extrem de nemultumit cand am vazut cat de greu se misca !Dar in seara asta am intrat pe site-ul lor si am fost intampinat cu : Super FastMaxthon 3 comes with a browser engine that draws web pages 200% faster than Google Chrome. See for yourself. Not sure? See what others say about the speed of Maxthon.M-am gandit sa instalez ver. 3 sa vad daca s-a schimbat ceva....am ramas surprins cand am vazut cat de bine se misca..cum arata ...si ce functii noi are fata de ver. 2 !Ad HunterMarcaje onlineMotoarele de randare Trident ?i WebkitReducerea la t?cere a unei paginiMagic FillURL SaferyButoanele de Vizualizare clip video în fereastr? sau Salvare pentru clipuri videoMulti SearchGesturi de mouseSuper Drag & DropSmart Address BarNavigare privat?Fereastr? de lucru în alt contSplit ScreenSnapCititor de RSS (Beta)Notepad onlineUnealta de traducereSync SystemCustomize UIURL Short Key ?i URL AliasEnhanced Resource SnifferMai multe detalii despre noua versiune :Maxthon - WikipediaMaxthon 3 Edited August 30, 2012 by florin_darck Quote
CristianRoflmao Posted August 31, 2012 Report Posted August 31, 2012 e foarte bun browserul merge foarte rapid comparativ cu celelalte.Am sa vad cum se comporta uploadind.Bye Google Chrome Quote