kerosen Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Salutare, Fara a va retine prea mult, din 10 Octombrie deschidem HackAdemy. Platforma de eLearning pentru cursuri gratuite in domeniul securitatii.Anuntul oficial o sa-l facem pe blogul Hack a Server. Pana atunci, cei care vor se pot inscrie la http://hackademy.hackaserver.com/Zi faina sa aveti,Marius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kovalski Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 De ce l-ai postat la "Anunturi importante si regulile forumului"? mutat la bloguri si bloggeriontopic, ce cursuri veti avea? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerosen Posted September 3, 2012 Author Report Share Posted September 3, 2012 (edited) Am postat in Anunturi importante pentru ca cred ca este un anunt foarte important pentru comunitatea InfoSec.Avem 3 mari categorii: Hack a Server unde cursurile tinute acolo vor fi strans legate de platforma https://hackaserver.comPenTest unde oricine care are experienta in PenTesting/Security pot tine cursuriShow-Off Club care nu mai are nevoie de nicio descriere. Ideea este ca totul este live ca intro clasa de cursuri. Edited September 3, 2012 by kerosen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kovalski Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Este un anunt important pentru comunitatea HaS, care se incadreaza perfect la categoria bloguri si bloggeri in comunitatea RST.La Anunturi importante si regulile forumului posteaza doar stafful RST, ceea ce consideram noi a fi important. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Slacker Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 (edited) Chiar sunt interesat. Imi voi face si eu cont. Dac? voi avea nelamuriri voi întreba.//LE:Ideea este ca totul este live ca intro sala de cursuriDa-mi mai multe detalii ca sunt cam in ceata aici. Edited September 3, 2012 by .Slacker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerosen Posted September 3, 2012 Author Report Share Posted September 3, 2012 @ps-axl HackAdemy nu este strict pentru HaS. HackAdemy l-am creat pentru ca la nivel mondial nu exista platforma de elearning gratuita pe securitate.Ai Podcasturi, webcasturi si portaluri dar platforma gratuita de eLearning pe InfoSec nu exista.Daca tie ti se pare minor faptul ca ne-am gandit la asta, o echipa din Romania atunci ce sa zic... .HaS si HackAdemy nu sunt unite decat prin 2 probleme: Autori si cursurile pentru utilizarea HaS. In rest oricine care vrea sa-si tina cursuri de hacking live, o poate face pe HackAdemy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...