Jump to content
bc-vnt

Samsung, anchetata pentru dezavantajarea Apple

Recommended Posts

Consiliul Concurentei din Coreea de Sud a anuntat recent ca a demarat o ancheta in care principala companie vizata este Samsung Electronics. Se pare ca Samsung este anchetata pentru a vedea daca se foloseste de pozitia pe care o are in prezent pe piata pentru a dezavantaja sau nu produsele Apple.

Mai excat, Samsung se bazeaza pe tehnologia 3G pentru a castiga in fata Apple in toate procesele intentate pana acum. Desi o singura instanta a fost de partea coreenilor, mai precis cea din Seul, Samsung considera ca Apple ar trebui sa opreasca de la comercializare toate produsele Apple care folosec tehnologia 3G, pe motiv ca brevedetele sunt ale lor.

De cealalta parte insa, instantele din Europa cred ca cei care detin aceste brevete ar trebui sa ofere acces celor care vor utilizarea lor, pentru a asigura o piata cu mai multi concurenti. Asta in timp ce, de cealalta parte, Apple acuza Samsung ca a copiat elemente esentiale de la iPhone si iPad pentru a-si dezvolta propriile produse.

Cum se va termina „razboiul” dintre Apple si Samsung nu cred ca vom afla prea curand, dar in viitorul apropiat vom afla care este decizia institutiilor din Coreea de Sud cu privire la pozitiile celor doua companii.

Sursa : Samsung, anchetata pentru dezavantajarea Apple BUSINESS Stiri it despre Comunicatii, Software, Job, Web, GPS,Business,Securitate, Jocuri- Tehnopol.ro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...