cobra89 Posted September 11, 2012 Report Posted September 11, 2012 Cine se pricepe sa imi configureze un keylogger care sa trimita o data pe ora datele pe mailPlatesc LR Quote
c0d3r64 Posted September 11, 2012 Report Posted September 11, 2012 va dati voi seamaxxxxx: 20 pt careva setari pe care le faci?xxxxx: hahahahaxxxxx: eu am keylogger premiumxxxxx: nu nush ce cacat gratuitxxxxx: care-l gasesti peste tot pe internetxxxxx: si dupa cateva loguri care ti le trimitexxxxx: inceteaza in a mai trimite catre emailcristianotheboss: eu vreau sa trimita continuxxxxx: pai ce ti-am zis eu acumxxxxx: ca eu am premiumxxxxx: si trimite continuuxxxxx: astea freexxxxx: se opresc in a trimite dupa cateva logurixxxxx: deci ai 20 euro sa trimiti ?xxxxx: ?cristianotheboss: e fud keyloggeru ?xxxxx: daca e premiumxxxxx: normal ca e fully undetectablexxxxx: deci esti interesat sau nuxxxxx: ?cristianotheboss: e mult 20 pt cateva date care le trimitexxxxx: frate e problema ta la ce il folosestixxxxx: si ce date vrei sa ieixxxxx: deci esti interesat sau nuxxxxx: ?Hide Recent Messages (F3)You currently appear offline to cristianotheboss.cristianotheboss: daca trimitea continu date pe mail mai ziceam dar asaxxxxx: euxxxxx: ce ti-am zisxxxxx: acumxxxxx: ca trimite continuu ca e PREMIUM Quote
cobra89 Posted September 11, 2012 Author Report Posted September 11, 2012 @c0d3r64 e mult 20 euro pt un keylogger nu ma intereseaza daca e premium sau free am zis ca decat setarile ma intereseaza Quote