Jump to content
bt.ionut

un spam mai ciudat.

Recommended Posts

CRIME REALE IN COLABORARE CU GUVERNUL TRIBUNALUL POLITIA ROMANIA

Asi dori parerea ta in legatura cu fenomenele exagerat de precise SeveN . Qui apartin aceste fenomene , care au capturat audiovideo , pe dumnezeul lui Israel precum Diavolul fugarit din egipt . SisraelN . Pe Maria SmariaN . Alt necurat si eva . Pe Cristo come Satan alta eva si necurat . Cine si cati sunt capabili dintre cei fizici , de asemenea teorii ? Si dintre cei invizibili ? Exista ? Sau sunt .... Intreaba pe la altii mai mari . Merita sa aflam adevarul . Cine e autorul la cel mai mare cod divin 5.07.2011?

CRIME REALE IN COLABORARE CU GUVERNUL ROMANIA , ITALIA , ISRAEL. SPECTACOLUL SI SECRETUL ANTIC ROMANIA RomaN SromaN SeveN SisraelN . Sase amenintari de moarte impotriva mea in 2012 . Ianuarie februarie 2012 doi verisori , la un contract . Beneficiarul sta in fata la biserica scientologi . La unul i-au ucis parintii cu monoxid de carbon . La altul i-au ucis fiul in februarie 2012 in Franta . Pe 20.05.2012 au ucis pe Melissa Bassi 16 ani , cu bomba cu 3 butelii de gaz . 13.07.2012 au ucis pe tatal meu . Baetel Petrache . Vila 13 Aleea Grivitei . RomaN. Varul meu ucis in explozie cu butelie de gaz . Marcel Ciobanu . 08.08.2012 . Fiul lui Maria Ciobanu . In Austria Wiena , un coleg de munca al fratelui meu , moare ucis zdrobit de un camion , la doua zile de la intoarcerea lui de la inmormantare . Amenintari impotriva mea .Cu scopul de a juca capra N . Amenintari efectuate cu moartea la cei din jurul meu . Cel mai mare fenomen paranormal audiovideo inregistrat , cu taiere la creator in coasta dreapta , acolo unde eram sa fiu si eu injunghiat de ceia ce intrase in mama fizica , a anuntat distrugerea integrala la Italia , Israel , America .

TOP RECORD SECRET KEY infiniti timp si spatiu : HYPERLINK "http://www.wuala.com/esgseis" esgseis - Wuala TRAIAN BASESCU COMPLICE LA UCIDEREA LUI BAETEL PETRACHE . PROCURATURA ROMANIA SI D.N.A. COMPLICI PRIN CENZURA . 309 de persoane ucise in 2009 de Vatican in Italia dupa un program antic. Cheia Romania Roman Roma SromaN 7 SeveN . Da mai departe daca esti DIN DACIA . Parintii nostri au fost ucisi sa facem publicitate la diavolul Israel si satan Italia ! vezi pagina mea . HYPERLINK "http://www.wuala.com/esgseis/" esgseis - Wuala

Top record etern infiniti timp si spatiu , criminali , escroci , mincinosi != 1. Joseph Aloisius Ratzinger 2. Varful piramida Israel 3. Varful piramida Italia 4 Varful piramida America 5 AVE MARIA o fut in gura pe maria si pe toti proxenetii din jurul ei 6 Isus Cristos 7 Dumnezeul lui ISRAEL 8 Dumnezeul lui ITALIA 9 Dumnezeul lui ISLAM 10.etc ..

Guvernul Romania a efectuat doua crime cu caracter profetic si amenintare de moarte. 13.07.2012 au ucis pe tatal meu . Baetel Petrache . Vila 13 Aleea Grivitei, RomaN. Ion Iliescu a vandut poporul nostru pentru 13 miliarde de dolari . Varul meu ucis in explozie cu butelie de gaz . Marcel Ciobanu . 08.08.2012 . Fiul lui Maria Ciobanu . Cei trei ciobani si mioarele lor .... Aluzii si spectacole programate in patru mii de ani .Guvernul si tribunalul Italia au ucis in 2009 309 persoane si mutilat alte 2000 pentru spectacolul T . T 1 t2 t3 . Trei cruci . Spalare cu apa , spalare cu spiritul sfant , si eu am cautat un rol si pentru T1 . Spalare cu raze din corpul infiniti sfera . Crimile si mutilarile nu au ce cauta in jurul meu . Vor fi o biografie secundara , atribuita la proxenetii la diavolul Israel si Satan Cristo . Secretul din teologie nu a disparut niciodata . El a fost dat din mana in mana la varful piramidelor de tipografii de bani , profitul social , resurse naturale .Acesti asasini , dupa ce au cumparat varful piramidei ROMANIA , ma obliga sa joc capra N , dupa placul lor ! Am jucat capra N , dupa placul la corpul infiniti sfera in 5.07.2012 . Si le-a facut circumcizie la gura si la esofag la toti teologii sa tina ceva gros in gat . In asa fel incat sa nu mai bea sange de oi si miei si sa nu mai miste limba .

Daca doriti drepturile care vi se cuvin , aparatile ! O haita de criminali la lumina inchisa si usile inchise , va deseneaza in secret , de patru mii de ani de zile , capra N .Dreptul la informatie , ucis de Italia , Israel . Si acum in colaborare cu tradatorii Romania , pentru 13 miliarde dolari , si controlul piramidal din toti acesti ani !

12.09.2012 Circumcizia la anus . Este un intervent de microchirurgie . Specializat pe durata la sapte mii de ani de zile . Se efectueaza subt anestezie totala . Anestezia si operatia dureaza tot parcursul vietii fizice . Creierile transformate in oi , care citesc acest adevar , se pot trezi din anestezie si operatie. Operatie propusa de profetii ITALIA ISRAEL ISLAM . Cei trei magi care au speriat cu minciunile lor , pe cei vii , morti , vizibili si invizibili . Pe toti din ultimii sapte mii de ani . Micro instrumentele cu care se efectueaza circumcizia la anus : 1 Transformarea creierilor in oi . 2 Gematria . 3 Numerologia . 4 Activarea si dezactivarea glandei pineale = Poses si exorcism = Pilotarea gandurilor la cei slabiti si drogati cu diferite gazuri ambientale , farmace propuse de secta diavolul Israel sau secta satan Italia sau clona islam . In celula 33 la aceste secte sunt medici , politisti , politici , preoti , judecatori , talharii patrimoniali si tipografii de bani . 5 Crime programate in colaborare cu media politica biserica tribunalul si drepturile omului C.E.D.O. Mutilari programate . Amenintari de moarte prin uciderea la membrii de familie si cunostinte din jur . 6 Furtul si controlul la tipografii de bani . Din aceste hartii ,platesc mita la investigatori , media , etc . 7 Cenzura . Fabricare in secret . Secretul la cheia Romania RomaN Roma SromaN SisraelN SeveN , vine ascuns si in 2012 online . Dupa o declaratie paranormala de distrugere integrala a doctorilor specialisti in circumcizii anale , anus = ITALIA , ISRAEL , AMERICA , ISLAM . Top record in vesnicie, infiniti timp si spatiu , precum criminali , escroci , micinosi , specialisti in circumcizie la anus si piramide de sclavi . 9 Material publicitar si mediatic . Cu scopul de a fura tot timpul oilor . Pentru a reusi sa le tina in anestezie la baza piramidelor de sclavi de orice tip . Oile trebuiesc drogate , orbite si tinute in anestezie cu diferite zgomote si fapte . Media din 2012 . Cenzureaza cel mai mare spectacol paranormal ,din ultimii sapte mii de ani de zile .

Circumcizia la anus , are efect dorit producerea unei rase de oi usor de mamelit si eficiente . Sa nu descopere arhitecturile piramidale ale tipografiilor de bani , gaz , petrol , profitul social , sentimente , etc . Circumcizia la anus se practica de 7 mii de ani de zile . Acum a ajuns la apogeu . Oile toate se vor destepta si vor ucide doctorii escroci si iluzionisti = America , Italia , Israel , Islam . Oile sau imunizat la anestezie . Chiar cei invizibili nu mai suporta circumcizia la anus asupra lor , efectuata de ITALIA ISRAEL ISLAM . Spectacole oferite de criminalul VATICAN , AMERICA , ITALIA , ISRAEL , ISLAM nu mai pot tine drogate si in anestezie oile , pentru mult timp . Visul american ca vor fi toti in varful piramidelor de gaz , petrol , tipografii de bani, etc , se va epuiza . Painea cine o face ? Munca manuala cine o face ? Drepturile omului ? ITALIA SI ISRAEL dupa ce au reusit sa tina ascuns misterul CRISTO SI MARIA , pentru doua mii de ani de zile , acum ma ameninta de moarte , chiar cu moartea tatalui fizic , sa joc capra N , si sa tac din gura ! Oile nu trebuiesc trezite , din anestezie si operatia ITALIA ISRAEL ISLAM = circumcizia la anus . Ei vor sa continue circumcizia la anus si escrocarea creierilor transformate in oi , exact asa cum au facut in ultimii patru mii de ani de zile !

Circumcizia la anus , are scop , largirea orificiului , in asa fel incat , paduchii criminali precum Joseph Alouis Ratzingher ,Benedeto 16 , sa poata baga , nu numai limba intelectuala , chiar si dintii . La anumite persoane le intra chiar si capul . Ei transforma creierile in oi , pentru a le bea sangele si manca carnea . Este opera efectuata de ITALIA si ISRAEL in ultimii doua mii de ani de zile ! Nu exista nevinovat . Doar cel mut , orb si surd e nevinovat . Cei dezinformati sunt vinovati 50 la suta . Toate identitatile infiniti timp si spatiu , au dreptul sa asiste in mod clar si original la ultimul spectacol Italia Israel ! Capra N . Spectacol pregatit in ultimii 4 mii de ani ! Sase amenintari de moarte impotriva mea in 2012 . Ianuarie februarie 2012 doi verisori , la un contract . Beneficiarul sta in fata la biserica scientologi . La unul i-au ucis parintii cu monoxid de carbon . La altul i-au ucis fiul in februarie 2012 in Franta . Pe 20.05.2012 au ucis pe Melissa Bassi 16 ani , cu bomba cu 3 butelii de gaz . 13.07.2012 au ucis pe tatal meu . Baetel Petrache . Vila 13 Aleea Grivitei . RomaN. Varul meu ucis in explozie cu butelie de gaz . Marcel Ciobanu . 08.08.2012 . Fiul lui Maria Ciobanu . In Austria Wiena , un coleg de munca al fratelui meu , moare ucis zdrobit de un camion , la doua zile de la intoarcerea lui de la inmormantare . La aceste amenintari participa guvernul, media, tribunalul , polizia din Romania , Italia , Israel, Franta , Austria . Scopul de a ma obliga la tacere , si donarea corpului meu , pentru rolul CAPRA N . Mielul condus la moarte . Exact ca Hitler , Cristo , Paul , Pietru , si alte milioane de oi trimise in razboi , pentru capra S , Isus Cristos , cod fiscal 3 S , la mine 3 N . Capra S ucisa acum doua mii de ani in urma!

Eu am gasit in interiorul meu CENTRUL PUNCT INFINITI SFERA , centrul la corpul viu si inteligent in care traim ! Ceia ce nu era scris in nici o carte ! MAMA SI TATA LA EXISTENTA ! Ma ajutat in data de 5.07.2011 SA FAC O CIRCUMCIZIE LA GURA SI LA ESOFAG LUI JOSEPH ALOUIS RATZINGHER SI LA TOATA BANDA LUI DE CRIMINALI . SA LE INTRODUC PENISUL IN GAT , PENTRU UN MILIARD DE ANI DE ZILE . IN ASA FEL INCAT, ACESTE BESTII , SA NU MAI BEA SANGE DE OI SI MIEI . Cu limba lor teologica , sa nu mai efectueze circumcizii anale . SA NU MAI TRANSFORME CREIERILE IN OI . SA NU MAI TRANSFORME SOCIETATEA IN PIRAMIDE DE SCLAVI ! Oracolul la corpul infiniti sfera ! Tata si mama existentei ! Generatorul existentei . Protectorul unic la cei vii , morti , vizibili si invizibili !

ce pula mea e asta ? Nu sunt abonat la nimic, nu am avut timp sa o citesc, vine de la un mail .it ....

*mutati la penale..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...