bc-vnt Posted September 14, 2012 Report Posted September 14, 2012 AV-Comparatives a mai mult de 18.000 de aplica?ii periculoase de Android plaseaz? Bitdefender Mobile Security în categoria produselor de top, atât la protec?ia împotriva viru?ilor de Android, cât ?i din punct de vedere al impactului pe care îl are asupra bateriei telefonului, potrivit testelor realizate de organiza?ia independent? de analiz? AV-Comparatives.Testarea realizat? de AV-Comparatives pe 13 produse software de securitate pentru Android a relevat c? Bitdefender Mobile Security se claseaz? în categoria produselor de top în ceea ce prive?te protec?ia împotriva viru?ilor. BMS a identificat între 98 ?i 100% din viru?ii de Android, din mai mult de 18.000 de aplica?ii periculoase. Bitdefender Mobile Security s-a dovedit a fi o solu?ie de top ?i în ceea ce prive?te detec?ia unui num?r mare de familii de adware. Aceasta este o calitate important? pentru un soft antivirus, întrucât anumite aplica?ii ce integreaz? con?inut publicitar deranjeaz? utilizatorii cu mesaje, f?r? ca ace?tia s? î?i poat? da seama care dintre aplica?iile folosite este responsabil? pentru respectivul con?inut. De asemenea, în timpul test?rii softul nu emis nicio alarm? fals?.În cadrul evalu?rii AV-Comparatives, speciali?tii organiza?iei independente au men?ionat printre calit??i interfa?a web foarte intuitiv? care permite controlul multiplelor dispozitive, gama larg? de comenzi prin SMS ?i caracteristicile modulului Anti-Theft.’’Bitdefender are o istorie lung? în domeniul produselor antivirus performante pentru computere ?i ne bucur?m s? vedem c? experien?a companiei a fost transferat? în domeniul mobilelor. Bitdefender d? dovad? de o consecven?? deosebit? pe gama de produse pe care o test?m’’, spune Andreas Clementi CEO al AV- Comparatives.http://www.securitateit.ro/2012/09/studiu-privind-aplicatii-securitate-mobile/ Quote
TheTime Posted September 14, 2012 Report Posted September 14, 2012 Pare a fi un "studiu" menit sa-i scoata in evidenta pe cei de la bitdefender. Nu zic ca nu ar fi un antivirus bun pentru android, dar foloseste cam multe resurse. Am incercat bitdefender, avast, eset si comodo. Am ramas la comodo pentru ca nu mananca resurse, isi face treaba, are optiuni bunicele antifurt... Cu avast mi-am luat primul virus pe android, recomand sa va feriti de el. Quote